Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Haziran 2024 #1 Yeni RX 580 aldım ve taktım ama sürücüleri kurmadım. Monitör ayarlarına girince 1 Hz gözüküyor ve ekran hafiften grimsi gözüküyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Yeni RX 580 aldım ve taktım ama sürücüleri kurmadım. Monitör ayarlarına girince 1 Hz gözüküyor ve ekran hafiften grimsi gözüküyor, ne yapmalıyım?
Çözüm mars0009 22 Haziran 2024 Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cevap veren birileri yok mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmadım demişsin, sorun olmaz. Eski driver kuruluysada yenidini yüklediğinde güncellenir sorun olmaz.
Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cevap veren birileri yok mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmadım demişsin, sorun olmaz. Eski driver kuruluysada yenidini yüklediğinde güncellenir sorun olmaz.
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 953 Çözümler 22 22 Haziran 2024 #2 Sürücüyü kurmalısınız. Başarılı bir kurulum gerçekleştikten sonra yüklü oyun varsa oyunda denemelisiniz. Artı 0 Eksi
Sürücüyü kurmalısınız. Başarılı bir kurulum gerçekleştikten sonra yüklü oyun varsa oyunda denemelisiniz.
KS KS Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Haziran 2024 #3 MrDentist dedi: Sürücüyü kurmalısınız. Başarılı bir kurulum gerçekleştikten sonra yüklü oyun varsa oyunda denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Cevap veren birileri yok mu? Son düzenleme: 22 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
MrDentist dedi: Sürücüyü kurmalısınız. Başarılı bir kurulum gerçekleştikten sonra yüklü oyun varsa oyunda denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Cevap veren birileri yok mu?
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.229 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cevap veren birileri yok mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmadım demişsin, sorun olmaz. Eski driver kuruluysada yenidini yüklediğinde güncellenir sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Cid_Kagenou dedi: Eski driverlar otomatik siliniyor mu peki? Cevap veren birileri yok mu? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurmadım demişsin, sorun olmaz. Eski driver kuruluysada yenidini yüklediğinde güncellenir sorun olmaz.