hseyinkrmn Picopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar yeni topladığım X670e Tomahawk anakartıma laptobumdan çıkardığım SSD yi taktım fakat hiçbir şekilde SSD'yi göremiyorum ve SSD ile başlatamıyorum. Son düzenleme: 12 Eylül 2024
Arkadaşlar yeni topladığım X670e Tomahawk anakartıma laptobumdan çıkardığım SSD yi taktım fakat hiçbir şekilde SSD'yi göremiyorum ve SSD ile başlatamıyorum.
Bitaap Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Tam olarak takamamış olma ihtimaliniz nedir?
hseyinkrmn Picopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Bitaap dedi: Tam olarak takamamış olma ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım tekrar. Şu an PC'yi yeni kurdum BIOS'u güncelledim fakat SSD'yi görmüyorum, gözükenler standart olanlar UEFI hard disk vb. hseyinkrmn dedi: Çıkardım taktım tekrar. Şu an PC'yi yeni kurdum BIOS'u güncelledim fakat SSD'yi görmüyorum gözükenler standart olanlar UEFI hard disk vb. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni topladım anlayacağın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
Bitaap dedi: Tam olarak takamamış olma ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çıkardım taktım tekrar. Şu an PC'yi yeni kurdum BIOS'u güncelledim fakat SSD'yi görmüyorum, gözükenler standart olanlar UEFI hard disk vb. hseyinkrmn dedi: Çıkardım taktım tekrar. Şu an PC'yi yeni kurdum BIOS'u güncelledim fakat SSD'yi görmüyorum gözükenler standart olanlar UEFI hard disk vb. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni topladım anlayacağın.
Bitaap Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 Sıkıntının SSD de olma ihtimali nedir?
hseyinkrmn Picopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 Bitaap dedi: Sıkıntının SSD de olma ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... SSD'yi laptopumdan çıkardım da taktım sürekli kullandığım kart. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
Bitaap dedi: Sıkıntının SSD de olma ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... SSD'yi laptopumdan çıkardım da taktım sürekli kullandığım kart.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #6 Disk yöneticisinden baktınız mı?
hseyinkrmn Picopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #7 dolob dedi: Disk yöneticisinden baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'dayım daha. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #8 Tamam da benim yukarıda konuşulanlardan edindiğim izlenim. Sistem kurulu bir diskiniz var ve ikincil olarak taktığınız ek diski göremiyorsunuz. Siz Windows kurulumu yapmaya mı çalışıyorsunuz? Boş SSD ile sistem tabi ki başlamaz. BIOS da VMD ayarını bulup kapatın. Diski göreceksiniz.
Tamam da benim yukarıda konuşulanlardan edindiğim izlenim. Sistem kurulu bir diskiniz var ve ikincil olarak taktığınız ek diski göremiyorsunuz. Siz Windows kurulumu yapmaya mı çalışıyorsunuz? Boş SSD ile sistem tabi ki başlamaz. BIOS da VMD ayarını bulup kapatın. Diski göreceksiniz.
hseyinkrmn Picopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #9 dolob dedi: Tamam da benim yukarıda konuşulanlardan edindiğim izlenim. Sistem kurulu bir diskiniz var ve ikincil olarak taktığınız ek diski göremiyorsunuz. Siz Windows kurulumu yapmaya mı çalışıyorsunuz? Boş SSD ile sistem tabii ki başlamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır laptopumda ki SSD'yi alıp yeni topladığım sisteme taktım fakat BIOS açılıyor ve boot kısmında gözükmüyor ve bu yüzden sürekli BIOS ile başlıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
dolob dedi: Tamam da benim yukarıda konuşulanlardan edindiğim izlenim. Sistem kurulu bir diskiniz var ve ikincil olarak taktığınız ek diski göremiyorsunuz. Siz Windows kurulumu yapmaya mı çalışıyorsunuz? Boş SSD ile sistem tabii ki başlamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır laptopumda ki SSD'yi alıp yeni topladığım sisteme taktım fakat BIOS açılıyor ve boot kısmında gözükmüyor ve bu yüzden sürekli BIOS ile başlıyor.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #10 hseyinkrmn dedi: Hayır laptopumda ki SSD'yi alıp yeni topladığım sisteme taktım fakat BIOS açılıyor ve boot kısmında gözükmüyor ve bu yüzden sürekli BIOS ile başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip ayrıntıları baştan yazsanız da millet debelenip durmasa Hatta bunlar ayrıntı da değil, olmaz ise olmaz bilgiler.
hseyinkrmn dedi: Hayır laptopumda ki SSD'yi alıp yeni topladığım sisteme taktım fakat BIOS açılıyor ve boot kısmında gözükmüyor ve bu yüzden sürekli BIOS ile başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip ayrıntıları baştan yazsanız da millet debelenip durmasa Hatta bunlar ayrıntı da değil, olmaz ise olmaz bilgiler.