Yeni takılan SSD yerel disk olarak görünmüyor

Daha fazla  
Merhaba.

Bende 1 TB 970 EVO Plus M.2 vardı. Windows burada kurulu.

İkincil olarak Barracuda 2 TB hard diskim var. Oyunlar burada kurulu.

Şimdi de üçüncül olarak FireCuda 2 TB SATA SSD aldım. Sorum da bu SSD ile ilgili. Bu SSD sistemde "yeni birim e" olarak görülüyor. Oysa diğer iki depolama aygıtım "yerel disk C" ve "yerel disk D" olarak görülüyor. Yani yeni aldığım SSD'de "yerel" ibaresi yok.

Az önce Steam'da oyun yükleyeyim derken depolama konumunda 970 EVO Plus ve Barracuda HDD gözüktü. Yani sadece "yerel" diskler gözüktü. Ben istiyorum ki son aldığıım SATA SSD de "yerel" olarak gözüksün ve Steam üzerinden oyunlarımı oraya yükleyebileyim. Aşağıya ekran fotoğrafı da bırakıyorum. Fotoğraf daha iyi anlaşılsın diye sürücü isimlerini de yazıyorum. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Teşekkürler.

Yerel disk (D): 2 TB harrdisk.
Yerel disk (C): 1 TB 970 EVO Plus M.2 SSD.
Yeni birim (e): 2 TB FireCuda SATA SSD.

Dosya Ekleri

• Bilgisayar Yönetimi 14.10.2023 13_30_30.png
    305,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni birim yazana sağ tıkla, özelliklere gel ve adını değiştir.

Yeni birim yazana sağ tıkla, özelliklere gel ve adını değiştir.
Teşekkürler hocam. Dediğinizi yaptım ama düzelmedi. Fakat Steam'e girdim, depolama aygıtını Steam'a kendim tanıttım, bir şeyler yaptım orda sonra oldu. Steam'deki oyunlarımı yeni SSD'me yükleyebiliyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…