Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:16 #21 Einstein dedi: Sen Kablonet altyapı sorgulama sonucunu hangi siteden yaptın? Genişletmek için tıkla... Kablonetin kendi sitesinden.
Einstein dedi: Sen Kablonet altyapı sorgulama sonucunu hangi siteden yaptın? Genişletmek için tıkla... Kablonetin kendi sitesinden.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.741 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:16 #22 MrVegas dedi: Hocam benim bildiğim DOCSIS üzerinden kendi altyapısı bulunmaktadır ama? Genişletmek için tıkla... Kablonet'in DOCSIS ve GPON fiber olmak üzere iki altyapısı var. Çiçek0 dedi: Kablonet'in kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Sitenin linkini paylaşın.
MrVegas dedi: Hocam benim bildiğim DOCSIS üzerinden kendi altyapısı bulunmaktadır ama? Genişletmek için tıkla... Kablonet'in DOCSIS ve GPON fiber olmak üzere iki altyapısı var. Çiçek0 dedi: Kablonet'in kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Sitenin linkini paylaşın.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:17 #23 Einstein dedi: Kablonet'in DOCSIS ve GPON fiber olmak üzere iki altyapısı var. Sitenin linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama.
Einstein dedi: Kablonet'in DOCSIS ve GPON fiber olmak üzere iki altyapısı var. Sitenin linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.741 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:19 #24 Çiçek0 dedi: https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama. Eki Görüntüle 2603797 Genişletmek için tıkla... Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr Kablonet'in kendi resmi sitesi burası. Buradan sorgulama yapın.
Çiçek0 dedi: https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama. Eki Görüntüle 2603797 Genişletmek için tıkla... Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr Kablonet'in kendi resmi sitesi burası. Buradan sorgulama yapın.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:21 #25 Einstein dedi: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr Kablonet'in kendi resmi sitesi burası. Buradan sorgulama yapın. Genişletmek için tıkla... Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu sonuç çıktı hocam.
Einstein dedi: Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz. Türksat Kablo Resmi Web Sitesi www.turksatkablo.com.tr Kablonet'in kendi resmi sitesi burası. Buradan sorgulama yapın. Genişletmek için tıkla... Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu sonuç çıktı hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.741 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:22 #26 Çiçek0 dedi: Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu sonuç çıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Kablonet'in kendi fiber altyapısı yokmuş. Boşuna uğraşmayın. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip erişim planlama birimi ile görüşün.
Çiçek0 dedi: Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu sonuç çıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Kablonet'in kendi fiber altyapısı yokmuş. Boşuna uğraşmayın. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip erişim planlama birimi ile görüşün.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:23 #27 Einstein dedi: Dediğim gibi Kablonet'in kendi fiber altyapısı yokmuş. Boşuna uğraşmayın. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip erişim planlama birimi ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Kablonetin FTTH ile kullanımı stabil olmaz mı hocam?
Einstein dedi: Dediğim gibi Kablonet'in kendi fiber altyapısı yokmuş. Boşuna uğraşmayın. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip erişim planlama birimi ile görüşün. Genişletmek için tıkla... Kablonetin FTTH ile kullanımı stabil olmaz mı hocam?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.741 Çözümler 579 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:26 #28 Çiçek0 dedi: Kablonet'in FTTH ile kullanımı stabil olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Olur ama o boş port sorununu çözmen lazım ilk olarak. O yüzden dedim.
Çiçek0 dedi: Kablonet'in FTTH ile kullanımı stabil olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Olur ama o boş port sorununu çözmen lazım ilk olarak. O yüzden dedim.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:28 #29 Einstein dedi: Olurda o boş port sorununu çözmen lazım ilk olarak. O yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler.
Einstein dedi: Olurda o boş port sorununu çözmen lazım ilk olarak. O yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 418 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:39 #30 Çiçek0 dedi: Anladım hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aslında diğer dairelerde Superonline altyapısının görülmesi ilginç bir durum konuyla ilgili Superonline ile görüşmeyi denediniz mi?
Çiçek0 dedi: Anladım hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aslında diğer dairelerde Superonline altyapısının görülmesi ilginç bir durum konuyla ilgili Superonline ile görüşmeyi denediniz mi?