Yeni taşınılan evde altyapı olmadığından ön nakil başvurusu yapılır mı?

alikurnaaz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 9100F CPU // GTX 1650 GPU // 16GB RAM // Samsung Odyssey G7 Monitör
Meslek
Yüksek Gerilim Elektrik Teknisyeni
Merhaba. Yeni taşındığım evde internet altyapısının olmadığını söylediler. Ben TTNET kullanıyordum ve nakil işlemi için aradığımda altyapı olmadığını ve ön nakil başvurusu yapabileceğimi ve bunun 180 gün süreceğini söyledi. Ben de tamam dedim, bekleyeceğim fakat bu kesin bir çözüm mü? Bu sorunu nasıl çözerim veya bu süre zarfında Turkcell Superonline gibi kablosuz modem alayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni taşındığım evde internet altyapısının olmadığını söylediler. Ben TTNET kullanıyordum ve nakil işlemi için aradığımda altyapı olmadığını ve ön nakil başvurusu yapabileceğimi ve bunun 180 gün süreceğini söyledi. Ben de tamam dedim, bekleyeceğim fakat bu kesin bir çözüm mü? Bu sorunu nasıl çözerim veya bu süre zarfında Turkcell Superonline gibi kablosuz modem alayım mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Büyük ihtimalle çözülmez çünkü tek kişinin yapacağı başvuruyu iplemiyorlar pek başka kullanacak varsa onlarda başvuru yapsın ne kadar çok başvuru yapıldı öyle oluyor genelde bi iki kişi için uğraşmıyorlar

Bina yeni mi?

Evet var bir sürü Wi-Fi çıkıyor.

Hocam Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip dilekçe verebilirsiniz. Bu şekilde süreci hızlandırabilirsiniz. Altyapı gelene kadar Superbox tarzı kablosuz internetlere bakabilirsiniz.

Hocam Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip dilekçe verebilirsiniz. Bu şekilde süreci hızlandırabilirsiniz. Altyapı gelene kadar Superbox tarzı kablosuz internetlere bakabilirsiniz.

Superbox aşırı pahalı ve limitli hocam fizynet ve sahilnet hakkında bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı