L Lakuri Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Selamlar, Taşındığım evde şebeke problemi yaşamaktayım (Operatörüm Turkcell). Bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternette Femtocell diye bir şey buldum ama ayrıntılı bilgiye ulaşamadım. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi bulunmakta mıdır?
Selamlar, Taşındığım evde şebeke problemi yaşamaktayım (Operatörüm Turkcell). Bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternette Femtocell diye bir şey buldum ama ayrıntılı bilgiye ulaşamadım. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi bulunmakta mıdır?
Melih245 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #2 Şebeke problemini açar mısınız? Turkcell baz istasyonu kapsam alanına girmiyorsanız yapılcak bir şey yok. Turkcell in altypaı lazım. Son düzenleme: 28 Kasım 2020
Şebeke problemini açar mısınız? Turkcell baz istasyonu kapsam alanına girmiyorsanız yapılcak bir şey yok. Turkcell in altypaı lazım.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 28 Kasım 2020 #3 Muhtemelen LTE kullanıyorsunuz. 3G ya da 2G alıp denerseniz belki işe yarar. Onlar daha düşük Hertz'lerde çalıştığı için. (?). @Ulunay @Patrixcs
Muhtemelen LTE kullanıyorsunuz. 3G ya da 2G alıp denerseniz belki işe yarar. Onlar daha düşük Hertz'lerde çalıştığı için. (?). @Ulunay @Patrixcs
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.067 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Kasım 2020 #4 Ya yükseklik, alçaklıkla alakalı kapsama alanına giremiyorsunuz ya da baz istasyonu yetersiz kalıyor. Turkcell'in yatırım yapıp baz istasyonu koyması lazım.
Ya yükseklik, alçaklıkla alakalı kapsama alanına giremiyorsunuz ya da baz istasyonu yetersiz kalıyor. Turkcell'in yatırım yapıp baz istasyonu koyması lazım.
L Lakuri Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #5 feahleinda_ dedi: Muhtemelen LTE kullanıyorsunuz. 3G ya da 2G alıp denerseniz belki işe yarar. Onlar daha düşük Hertz'lerde çalıştığı için. (?). @Ulunay @Patrixcs Genişletmek için tıkla... H+ iki diş çekiyor. Bu sinyal güçlendiriciler varmış onlar işe yarar mı?
feahleinda_ dedi: Muhtemelen LTE kullanıyorsunuz. 3G ya da 2G alıp denerseniz belki işe yarar. Onlar daha düşük Hertz'lerde çalıştığı için. (?). @Ulunay @Patrixcs Genişletmek için tıkla... H+ iki diş çekiyor. Bu sinyal güçlendiriciler varmış onlar işe yarar mı?
U unchine Centipat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #6 Altyapı gerekiyor bildiğim kadarıyla bulunduğunuz bölgede büyük Türk Telekom binası vardır elbet oraya gidip yetkililerle konuşunuz.
Altyapı gerekiyor bildiğim kadarıyla bulunduğunuz bölgede büyük Türk Telekom binası vardır elbet oraya gidip yetkililerle konuşunuz.