Yeni Technopat Test Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne uzattınız kardeşim ya. Biliyosanız cevap verin bilmiyorsanız gereksiz konuşmayın. Recep Baltaşa gıcık oluyorsan o videonun aynısını sende çek bakalım kusurlarına kolaysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ki zaten anlatmasına birşey demedim çok güzel anlatıyor. Tümor'ü de yeni öğrendim çok geçmiş olsun sadece biraz yavaş söylese o kısmı.

Türkiye'de böyle, saygının ne demek olduğunu bilmeyenler çok. Efendim çok şükür, bugün de başkasının adına utandık.

Çekerim hiç sıkıntı değil saygısızlık yapmadım büyütmenin hiç luzmü yok Recep yazmıyor mu nüfusunda ? Recep Bey mi yazıyor nüfusunda Recep adı Recep diyorum. Ki saygısızlık yapmadım kendisine biraz daha yavaş söylemesini istedim banlanmamı isteyenler teker teker +1 yazsın görelim.

Recep'in de birşeyden anladığı yok zaten. 15 milyarlık laptop attım adama bundan iyileri var diyor. MSI gamebook kardeşim adam bilmiyor yorum yapıyor. Acer Aspire E1-532'ye hiçbirşey acmaz AC Brotherhood dragon age mediumda origins açıyor bilmiyor kardeşim adam.

Uzatmaya da gerek yok banlayın bitsin kardeşim saygıszılık hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Kimse zorla " İzle (!) , izleyeceksin !" diye zorlamıyor. İzlemek zorunda değilsin sevmiyorsan. @Recep Baltaş abimiz gayet güzel ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ve açıklıyor bence. Beğenmiyorsan izlemek zorunda değilsin.

Kardeşim hakaret etmiyorum. Bilmiyordur sorun değil bilmesin hakaretmi kardeşim uzatmayın kapatın konuyu.

Lan yeter diyorum adam güzel anlatıyor sıkıntı yok sadece ufak birşeye takıldım kapat konuyu yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…