Ne uzattınız kardeşim ya. Biliyosanız cevap verin bilmiyorsanız gereksiz konuşmayın. Recep Baltaşa gıcık oluyorsan o videonun aynısını sende çek bakalım kusurlarına kolaysa.
Çekerim hiç sıkıntı değil saygısızlık yapmadım büyütmenin hiç luzmü yok Recep yazmıyor mu nüfusunda ? Recep Bey mi yazıyor nüfusunda Recep adı Recep diyorum. Ki saygısızlık yapmadım kendisine biraz daha yavaş söylemesini istedim banlanmamı isteyenler teker teker +1 yazsın görelim.
Recep'in de birşeyden anladığı yok zaten. 15 milyarlık laptop attım adama bundan iyileri var diyor. MSI gamebook kardeşim adam bilmiyor yorum yapıyor. Acer Aspire E1-532'ye hiçbirşey acmaz AC Brotherhood dragon age mediumda origins açıyor bilmiyor kardeşim adam.
Uzatmaya da gerek yok banlayın bitsin kardeşim saygıszılık hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Kimse zorla " İzle (!) , izleyeceksin !" diye zorlamıyor. İzlemek zorunda değilsin sevmiyorsan. @Recep Baltaş abimiz gayet güzel ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ve açıklıyor bence. Beğenmiyorsan izlemek zorunda değilsin.