Yeni Technopat Test Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim hakaret etmiyorum. Bilmiyordur sorun değil bilmesin hakaretmi kardeşim uzatmayın kapatın konuyu.

Lan yeter diyorum adam güzel anlatıyor sıkıntı yok sadece ufak birşeye takıldım kapat konuyu yeter.

Ya bir teknoloji editörüne bu işten anlamıyor diyorsun. Diyemezsin dostum hakarettir bu. Bu adam boşuna teknoloji editörü olmamış dimi?

Tamam kardeşim özür diliyorum Recep abiden ve konu kapansın yeter.

Lanlu lunlu konuşmaya gerek yok. İNSAN gibi konuşuyoruz. Biraz daha düzgün konuşmanızı isteyeceğim ancak daha önce de bir kaç arkadaş uyarmış ama bir fark yok. İNSAN olan 1 kereden anlar. Recep Abi'ye bilmiyor diyorsun ama en azından insan ve adam olmayı biliyor bu bile yeter.

Beyler sizde fazla üstüne gitmişsiniz. Aslında tek istediği Recep abiden girişi biraz daha yavaş yapması. Bunu biraz daha nazik isteyebilirdi aslında. Konuya gelecek olursak test sistemi videosu paylaşıldı zaten. Umarım konu dışı yorum yaptığımız için ceza yemeyiz.

Sesini kes. Banlayın şunu ya.

Test sisteminin incelemisini diyorum ben oyunlarda.

O zaman öyle desene kardeşim. Test sistemiyle oyun testi yapılmadı diye biliyorum. Ama R9 295X2 ile TitanX karşılaştıma videosunda o test sistemi kullanıldı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca öyle kimseye "kes sesini, banlayın şunu" diye emir veremezsin.

@MF hocam bence konuya el atmalısınız.

Geleli 10 gün olmuş, 11 tane ceza almışsın. Yetmiyor üstüne Celeron 2957U işlemcili cihazı savunuyorsun.

Aspire E1-532-2616 | Laptops - Tech Specs & Reviews - Acer

Bu platformda bulunmayı hak edecek kadar saygılı değilsin. 5 sene sonra yaşın kaç olur umrumda değil ama umarım zeka yaşın ve saygın ilerlemiş olur. Ban!

//Test sistemine inceleme yapmayı düşünmüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…