Yeni telefon önerisi

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 3.5 senedir kullandığım Xiaomi telefonum var ama artık galerinin birkaç dakikada açılması, aşırı ısınması, kendi kendine telefonun açılıp kapanması gibi sorunlar yaşıyorum. Samsung S23 S24 ya da Apple almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım kararsızım.

Şu anda 3.5 senedir kullandığım Xiaomi telefonum var ama artık galerinin birkaç dakikada açılması, aşırı ısınması, kendi kendine telefonun açılıp kapanması gibi sorunlar yaşıyorum. Samsung S23 S24 ya da Apple almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım kararsızım.
Yani bütçene bağlı eğer s23 ultra s24 ultra alacak paran varsa düşünmeden al derim bu cihazları.

Yani bütçene bağlı eğer s23 ultra s24 ultra alacak paran varsa düşünmeden al derim bu cihazları.
Hocam telefonu aktif olarak kullanan biri değilim sadece 30k 40k vereceksem telefona uzun vadeli gitsin istiyorum, yoksa oyun oynayan veya bir sürü uygulama kullanan birisi değilim.

S23 de güzel ama önerim S23 Ultra olurdu.
Bütçem 40k civarı hocam ya 50k beni zorlar.

Evet hocam iPhone alacaksam iPhone 13 düşünüyorum, yakın çevremdeki herkes de bunu önerdi ama ben bir de Android cihazlara şans vermek istedim.

40 bin TL'lik iPhone ile 40 bin TL'lik Android arasında kaldıysan Android almanı tercih ederim.

40 bin TL'lik iPhone ile 40 bin TL'lik Android arasında kaldıysan Android almanı tercih ederim.
Donanım olarak baktığımda Samsung önde hocam da yazılım konusu bilmiyorum, dediğim gibi aktif telefonu çok kullanan birisi değilim.Samsung alıp 1 sene sonra takılma donma sorunu yaşamak istemiyorum açıkcası.Samsung işlemci olarak Exynos diye bir şey kullanıyormuş sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı