Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.927 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #11 IMEI numarası ile sorgulama yapmakta fayda var. Gerekirse firmayla tekrar irtibat kurun ve durum hakkında bilgi isteyin.
IMEI numarası ile sorgulama yapmakta fayda var. Gerekirse firmayla tekrar irtibat kurun ve durum hakkında bilgi isteyin.
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Eylül 2019 #12 Kurulumu siz yaptıysanız arama geçmişi olması İMKANSIZ. Dediğim gibi Google eğer cihazda hiç arama kaydı yoksa, Trend aramaları gösteriyor.
Kurulumu siz yaptıysanız arama geçmişi olması İMKANSIZ. Dediğim gibi Google eğer cihazda hiç arama kaydı yoksa, Trend aramaları gösteriyor.
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #13 n4than dedi: Kurulumu siz yaptıysanız arama geçmişi olması İMKANSIZ. Dediğim gibi Google eğer cihazda hiç arama kaydı yoksa, Trend aramaları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Trend aramaları gösterdiğini sanmıyorum. Samahana rap sözleri diye trend arama olduğunu da düşünmüyorum. Hatta Bursa adliyesi ile ilgili bir şeyler yazıyordu ve adliye yanlış yazılmıştı. "adilye" şeklinde.
n4than dedi: Kurulumu siz yaptıysanız arama geçmişi olması İMKANSIZ. Dediğim gibi Google eğer cihazda hiç arama kaydı yoksa, Trend aramaları gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Trend aramaları gösterdiğini sanmıyorum. Samahana rap sözleri diye trend arama olduğunu da düşünmüyorum. Hatta Bursa adliyesi ile ilgili bir şeyler yazıyordu ve adliye yanlış yazılmıştı. "adilye" şeklinde.