Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı temizledikten sonra sıfırdan yeni işletim sistemi kuracağım ama karar veremedim hangi sistemi kuracağıma. Şu sistemleri kurabilirim:
Windows 8.1 Embedded Industry Pro with Update (DreamSpark'tan alınan orijinal lisansla)
Windows 8.1 Pro with Update (KMSpico ile etkinleştirebilirim elimde orijinal lisans yok. Ama geçen gün yayınlanan Korsan Windows'un zararlarından korkuyorum.)
Windows 7 Professional SP1 (Elimde orijinal lisansı bulunmakta.)
Sizce hangi sistemi kurmalıyım?
Embedded'i kurarım kurmasına da herhangi bir performans düşüşü veya oyunları etkileyebilir. Gerçi hiç kullanmadığım bir sistem bilgim pek yok karar veremedim.
Windows 7 tavsiye ederim. 8.1 de olabilir. Bi zararı olacağını sanmıyorum ablamın laptopunda Windows 8.1 yüklü. Güncelleştirmeler yüklendiğinde orjinalliği gitmiyor.
Merhabalar. Windows 7 artık yeterli performansı sağlamıyor. Windows 8.1 Pro'u KMSpico ile etkinleştirmeden önce bir daha düşünün. Bu konuda makale yazdım:
Şuan ben de Windows 8.1 Embedded Industry Pro kullanıyorum. Güncel ve Windows 8.1 Pro ile aynı özelliklere sahip. Ben performans düşüşü yaşamadım, aksine orijinal yazılım sayesinde makalede anlattığım sebeplerden ötürü performansım daha iyi.