Yeni tişörtler neden ince?

Lukerno

Hectopat
Bugün Mavi, Colins, Boyner, Lcw, Yalı spor, Defacto, Lufian, Hatemoğlu, Koton, Mudo, Avva, H&M ve U.S. Polo Assn'e baktım neredeyse 65'e yakın düz beyaz tişört denedim. Genişi, darı, uzunu, kısası, v yaka, bisiklet yaka, polo yaka, hakim yaka bulabildiğim neredeyse hepsini denedim. Gerçekten hepsini teker teker giydim. İçimi göstermeyen iki adet düz beyaz tişört bulabildim ancak fiyatları biri 459 TL diğeri 919 TL. Diğer kalan hepsi ama hepsi iç gösteren TRANSPARAN. Geçen sene almış olduğum tişörtleri yeniden aynı kalitede neden bulamıyorum? Neden fiyatları aşırı yüksek bu ürünlerin? Eskiden bütün giyim alışverişimi internetten yapardım ama bu yıl iade etmediğim ürün yok. Artık iadeyi almak için gelen kuryelerle abi kardeş gibi olduk. Evime alacağım neredeyse. Artık internetten giyim alışverişimi yapmamaya karar verdim ancak yok ürün yok. Bildiğiniz sevdiğiniz şu anda kullandığınız, dolabınızda bulunan, elinizi içine koyunca elinizi belli etmeyen gözükmeyen tişört varsa linkini, Denizli'de yaşıyorum burada ki butikten aldıysanız yerini ,ismini ,herhangi bir şeyini yazın.

Aeropostale markasını denediniz mi? Kumaşı diğer markalara göre biraz daha kalın, güzel bir kumaşı var.

Dostum bugün aynı arayışı cüzdan için ben de yaptım. Geçen sene kaliteli iş görür cüzdanları 20-50 lira arasına her yerde bulabiliyordum. Şimdi 5-6 mağaza dolandım. Hepsi fason mal. En kullanışsızları 50 liradan başlıyor. Kıyafetler bu durumdaysa cüzdan için fazla beklentim olmaması gerekiyor sanırım artık…

Bulabildiniz mi?
Denizli Boyner'de markaya ait ürün bulamadım. Aydın Boyner'de bulabildim. Gittim baktım. Yine istediğim gibi değil. Çalışanlarla konuştum. Ürünlerin hepsinde bu şekilde ince olduğunu artık sadece kış sezonunda normal kalınlıkta ürün geleceğini söylediler. Böyle giderse 900 TL ödeyeceğim 1 tişörte.
Aeropostale markasını denediniz mi? Kumaşı diğer markalara göre biraz daha kalın, güzel bir kumaşı var.
Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı