Lukerno
Hectopat
Bugün Mavi, Colins, Boyner, Lcw, Yalı spor, Defacto, Lufian, Hatemoğlu, Koton, Mudo, Avva, H&M ve U.S. Polo Assn'e baktım neredeyse 65'e yakın düz beyaz tişört denedim. Genişi, darı, uzunu, kısası, v yaka, bisiklet yaka, polo yaka, hakim yaka bulabildiğim neredeyse hepsini denedim. Gerçekten hepsini teker teker giydim. İçimi göstermeyen iki adet düz beyaz tişört bulabildim ancak fiyatları biri 459 TL diğeri 919 TL. Diğer kalan hepsi ama hepsi iç gösteren TRANSPARAN. Geçen sene almış olduğum tişörtleri yeniden aynı kalitede neden bulamıyorum? Neden fiyatları aşırı yüksek bu ürünlerin? Eskiden bütün giyim alışverişimi internetten yapardım ama bu yıl iade etmediğim ürün yok. Artık iadeyi almak için gelen kuryelerle abi kardeş gibi olduk. Evime alacağım neredeyse. Artık internetten giyim alışverişimi yapmamaya karar verdim ancak yok ürün yok. Bildiğiniz sevdiğiniz şu anda kullandığınız, dolabınızda bulunan, elinizi içine koyunca elinizi belli etmeyen gözükmeyen tişört varsa linkini, Denizli'de yaşıyorum burada ki butikten aldıysanız yerini ,ismini ,herhangi bir şeyini yazın.