1 123asd Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2014 #1 Öncelikle merhaba. Sistemin her şeyi hazir, ama Windows nasıl kuracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2014
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 12 Temmuz 2014 #2 Burdan bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burdan bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Temmuz 2014 #3 Buradan temin edebilir; Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları ve bu rehberle kurabilirsin: Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat
Buradan temin edebilir; Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları ve bu rehberle kurabilirsin: Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat
O OceanWave Ziyaretçi 12 Temmuz 2014 #4 Gerekli bilgiler verilmiş ben son noktayı koymak istiyorum. Sistemin hayırlı olsun içli dışlı resimleri bekliyoruz.
Gerekli bilgiler verilmiş ben son noktayı koymak istiyorum. Sistemin hayırlı olsun içli dışlı resimleri bekliyoruz.