Y yusuf5400 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Selamünaleyküm. Vatan'dan sistem topladım içinde PC'de kontrol etmek için yüklenen uygulamalar yüklü fakat format atmam lazım mı yoksa onlar atmış mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Selamünaleyküm. Vatan'dan sistem topladım içinde PC'de kontrol etmek için yüklenen uygulamalar yüklü fakat format atmam lazım mı yoksa onlar atmış mıdır?
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 10 Ekim 2024 #2 yusuf5400 dedi: Selamünaleyküm. Vatan'dan sistem topladım içinde PC'de kontrol etmek için yüklenen uygulamalar yüklü fakat format atmam lazım mı yoksa onlar atmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Sistem sıfırsa zaten temizdir her şey. Format atmana gerek yok. Ama illaki o uygulamaları silmek istiyorsan manuel olarak silebilirsin. Son düzenleme: 10 Ekim 2024
yusuf5400 dedi: Selamünaleyküm. Vatan'dan sistem topladım içinde PC'de kontrol etmek için yüklenen uygulamalar yüklü fakat format atmam lazım mı yoksa onlar atmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Aleyküm Selam. Sistem sıfırsa zaten temizdir her şey. Format atmana gerek yok. Ama illaki o uygulamaları silmek istiyorsan manuel olarak silebilirsin.
Y yusuf5400 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 MuradEfe dedi: Aleyküm Selam. Sistem sıfırsa zaten temizdir her şey. Format atmana gerek yok. Ama illaki o uygulamaları silmek istiyorsan manuel olarak silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sifir zaten birkaç forum gördüm oyuzden aklıma takıldı.
MuradEfe dedi: Aleyküm Selam. Sistem sıfırsa zaten temizdir her şey. Format atmana gerek yok. Ama illaki o uygulamaları silmek istiyorsan manuel olarak silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sifir zaten birkaç forum gördüm oyuzden aklıma takıldı.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 10 Ekim 2024 #4 yusuf5400 dedi: Sifir zaten birkaç forum gördüm o yüzden aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi format atmanıza vb gerek yok. Uygulamaları istemiyorsanız manuel bir şekilde silebilirsiniz.
yusuf5400 dedi: Sifir zaten birkaç forum gördüm o yüzden aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi format atmanıza vb gerek yok. Uygulamaları istemiyorsanız manuel bir şekilde silebilirsiniz.