Yeni toplanacak sistemde SSD ve HDD aynı anda kullanmak

kardeşim iyi hoş diyorsunda Sormak istediğim şey bu biriniz demiştiniz ya ssd ve hdd yi de kullanacaksın hdd de C ve D oluyor ya ssd de işler nasıl oluyor yukarıda arkadaş GTA 5 Battlefield 1 gibi ağır oyunları SSD kur demiş bunu nasıl yapıcam ?

Ben SSD kursam HDD nin ömrü kadar yokmu ssd nin ömrü ? yani uzun yıllar kullanamazmıyım HDD istemiyorsam sadece SSD kurmak istesem ? Samsung nvme 960 PRo 1 TB işimi görmez mi ?

Samsung nvme 960 PRo 1 TB işimi görmez mi ?
Paran varsa onu alabiliyorsan, tabi HDD almana gerek yok.

ssd de işler nasıl oluyor
SSD'yi de bir HDD olarak düşün aynı şey. Sadece değişen, boyutu küçük ve hızı yüksek.
HDD de C ve D oluyor ya
C ve D'yi kullanıcı yapıyor istersen sadece C de olur. Siz ilk olarak SSD ile HDD farklarını disk formatlarını partition nedir bunları araştırıp öğrenin sonra aklınızda birşey kalmaz.

ssd nin ömrü ?
SSD'nin ömrü HDD'lere göre biraz daha düşüktür, tabi bu kullanıma bağlı olarak uzar.

SSD'nin ömrü HDD'lere göre biraz daha düşüktür, tabi bu kullanıma bağlı olarak uzar.[/QUOTE]

ben biraz zorlayabilirim bir çok şey yüklicem transfer etcem vs vs dolcak bir nevi pc hdd ile birlikte kullanırsam ssd nin hızından nasıl yararlanabilirim onu soruyorum yukarıda arkadaş dedi gta 5 gibi oyunları SSD kur bende diyom ki şuan hdd kullanıyorum ssd yok pc de fakat ssd ye oyunu nasıl kurucam ve depolamayı hdd nasıl yapıcam yani 2 sinide takınca tek bir parça olarakmı gözüküyor ? oyunu ssd kurmak için pc nin sistemini ssd mi kurmam laızm sistemi ssd kurarsam her hangi bir hız artışı olurmu dosya aktarımında ? kısaca hdd ile ssd kullanıyorken ssd den nasıl yararlanabilirim bunu bana biraz açarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Bakın bu güne kadar 3 SSD yaktım. Sandisk U II, Samsung Evo 850 ve ve Corsair Force Le.

Bunn nedeni habire format atmam, habire oyun yükleyip silmemdi.

O yüzden, Render yapmayacaksanız direk gidip 500 - 900 GB' lık SSD almayın.

Onun yerine 240'lık SSD + 1 TB'lık 7200 Rpm'lik HDD alın.

Tecrübeme güvenin. SSD'ler hızlıdır ama güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…