Yeni toplanan bilgisayar açılmıyor

tahomy123

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün bir kasa topladım.
Anakart Colorful Battle AX B650 m işlemci Ryzen 5 7500F RAM'ler Patriot Viper 16 GB 6000MHz çalıştırınca fanlar işlemci fanı ekran kartı fanı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve USB için taktığım cihazlara da güç gelmiyor. RAM'lerin yerini değiştirdim sonuç aynı neden olabilir acil yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI ekran kartına tak anakarta takarsan gelmez görüntü

RAM leri doğru slotlara taktığınıza eminmisiniz

Kablolama doğrumu?
Mendebur Lemur kanalının PC Toplama videosu var bakın bir.
PC Toplama rehberi

1-HDMI veya VGA kablosunu değiştir.
2-ekran kartını iyice taktığından emin ol ve ekran kartının kablolarını doğru ve düzgün taktığından emin ol.
3-HDMI veya VGA kablosunu anakarta değil ekran kartına takmayı unutmayınız.
4-PSU tam beslemiyor olabilir veya sistemde statik elektrik olabilir testleri yapmayı unutmayınız hocam.
5-eğer kasayı taktığın prizde 3'lü priz vb varsa çıkar direkt normal prize tak Power'i.
6-HDMI veya VGA kablosunu evdeki televizyona veya başka monitöre takıp dene bir.(monitörün vb bozuk olma ihtimali var)
7-RAM'lerden biri/ikisi bozuk veya yerinden oynamış olabilir mi hocam onları da kontrol etmeni öneririm.
8-termal macunu veya vidaları iyice sıktığınızı kontrol edin hocam.

Hocam alfabede harf kalmadı

Anakartın işlemci sometimes pinleri yamuk sıfır ürün nasıl yamuk olur aklın almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…