İyi günler. Yeni PC toplattım. Bana sadece Windows'u benim kurmam gerektiğini söylediler.
eve geldim PC bağladım kasa sorunsuz çalışıyor fakat ekranda "NO SİGNAL" yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
İyi günler. Yeni PC toplattım. Bana sadece Windows'u benim kurmam gerektiğini söylediler.
eve geldim PC bağladım kasa sorunsuz çalışıyor fakat ekranda "NO SİGNAL" yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Bende yeni topladım ve aliyodum hatayı hala alırım muhtemelen çözümü uygulamazsam.Cozum:
Kasanın arka kısmına bakınca bir şey farkettim kasa da bulunan bı aparattan dolayı DP(HDMI veya VGA da olur) kablosunun ekran kartına tamamının takılmadigini farkettim kabloya birazcık bastırınca sorun düzeliyor.Birde ben şöyle bir hataya düşmüştüm.Eski PC ler gibi hem ekran kartından hem anakarttan kablo cekiyordum şeyi öğrendim sadece ekrankartindan çekmek yeterli.Umarim yardımcı olabilmişimdir