Yeni toplanan bilgisayarda mikrofon çalışmıyor

daesalmar

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Çok yakın bir tarihte hazır sistem aldım fakat önceki sistemimde çalışan kulaklığım bu sisteme taktığımda mikrofonu hiçbir şekilde algılamıyor anakarta taktığımda da aynı şekilde, başka kulaklıkları da aynı şekilde zaten halihazırda pek fazla bilgim yok. Çıldırmadan buraya yazmak istedim, umarım çözebiliriz. Şöyle kasanın fotoğraflarını da ekleyeyim hatta.

IMG_20250429_134137.jpg

IMG_20250429_134101.jpg

Ön panelde sorun bazen oluyor da, anakart girişinde de çalışmaması çok saçma bir durum.
Ses kartı olmayabilir diye bir yorum gördüm yukarıda. O imkansız. Ses kartı olmayan anakart şu an yok. Zaten ses giriş çıkışı olan bir anakartın ses kartı olmak zorunda.
Benim aklıma gelen tek sorun, sokete kulaklığı takınca Windows ekranına uyarı gelir. Aygıt seçmeyle alakalı. Acaba o uyarı geliyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    287,9 KB · Görüntüleme: 13
Ön panelde sorun bazen oluyor da, anakart girişinde de çalışmaması çok saçma bir durum.
Ses kartı olmayabilir diye bir yorum gördüm yukarıda. O imkansız. Ses kartı olmayan anakart şu an yok. Zaten ses giriş çıkışı olan bir anakartın ses kartı olmak zorunda.
Benim aklıma gelen tek sorun, sokete kulaklığı takınca Windows ekranına uyarı gelir. Aygıt seçmeyle alakalı. Acaba o uyarı geliyor mu?
o uyarı geliyor lâkin mikrofonu orada da çalıştıramıyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı