Yeni toplanan PC çalışmıyor

Yigit061

Yoctopat
Daha fazla  
Hocamlar öncelikle iyi akşamlar yeni bir PC topladım. PC gayet güzel çalıştı 2 gün fakat 3. gün oyun oynarken kapandı ve bir daha açılmadı. Sorunun RAM'de olabileceğini düşündüm fakat sorun RAM değilmiş. Yeni RAM aldığımda fark ettim ki anakartta DRAM ışığı yanıyor. Bugün de sipariş etmiş olduğum yeni anakart geldi. Sistemi bunun üzerine monte ettikten sonra yine çalışmadı. BIOS'a bile atmadı. Sizce sorun nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam islemciyi kontrol edin bi pinlerinde falan egilme var mi diye. Kisa devre de ihtimaller arasinda + olarak bi PSU kontrolu yapin belki stabil voltaj gitmiyodur.

Üstadım işlemcinin pinlerini kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok ekstra yeni bir anakart aldım bugün her şeyi sorunsuz yerleştirdim fakat yine de çalışmıyor. PSU kontrol edeceğim şimdi.

Ustat baska bi psu ile deneme sansin var mi kisa devre gibi geldi bana

Ustat baska bir PSU ile deneme sansin var mi kisa devre gibi geldi bana.

Başka bir PSU m yok yaşadım bölgede PC götürebileceğim bir teknik servis dahi yok ve bilgisayar ilk başta sorunsuz çalıştı oyunlar indirdim oynadım 2 gün şu anki sorunum başlatma düğmesine basıyorum kasanın ışıkları yanıyor fakat ekranıma görüntü gelmiyor. RAM değiştirdim anakart değiştirdim işlemicimi kontrol ettim sorunu yok. Sorun ne anlayamadım

Başka bir PSU m yok yaşadım bölgede PC götürebileceğim bir teknik servis dahi yok ve bilgisayar ilk başta sorunsuz çalıştı oyunlar indirdim oynadım 2 gün şu anki sorunum başlatma düğmesine basıyorum kasanın ışıkları yanıyor fakat ekranıma görüntü gelmiyor. RAM değiştirdim anakart değiştirdim işlemicimi kontrol ettim sorunu yok. Sorun ne anlayamadım
Ustam valla bi kablolari karistirmis olma ihtimalinize karsi (PCI-Express falan) onlari bi kontrol edin obur turlu bu durumda ne yapilabilir bilmiyorum

Hocam öncelikle yardımın ve vaktin için teşekkürler şu an tam bende onlara bakıp ulan doğru hepsi diye sitem ediyordum galiba her şeyi iade edip direk toplu halde satın alacağım gibi çünkü 2 gündür konuşmadığım insan kalmadı olmuyor nedenini çözemedik zamanın için teşekkürler eğer başka fikri olanlar varsa 2 3 gün içerisinde yazarsa sevinirim.

Hocam öncelikle yardımın ve vaktin için teşekkürler şu an tam bende onlara bakıp ulan doğru hepsi diye sitem ediyordum galiba her şeyi iade edip direk toplu halde satın alacağım gibi çünkü 2 gündür konuşmadığım insan kalmadı olmuyor nedenini çözemedik zamanın için teşekkürler eğer başka fikri olanlar varsa 2 3 gün içerisinde yazarsa sevinirim.
Ne demek hocam umarim cozebilirsiniz. Simdiden kolayliklar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı