N NuclearFusion Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #11 Marix dedi: Farklı görüntü kablosu var mı elinizde? Veya deneyebileceğiniz TV? Genişletmek için tıkla... Şimdi televizyonda denedim sonuç aynı.
Marix dedi: Farklı görüntü kablosu var mı elinizde? Veya deneyebileceğiniz TV? Genişletmek için tıkla... Şimdi televizyonda denedim sonuç aynı.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 24 Ekim 2024 #12 Power LED'e pek güvenemiyorum, teyid etmek için RAM'siz sistemi çalıştırır mısın, LED hız hızlı yanıp sönecek mi?
Power LED'e pek güvenemiyorum, teyid etmek için RAM'siz sistemi çalıştırır mısın, LED hız hızlı yanıp sönecek mi?
N NuclearFusion Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #13 Marix dedi: Power LED'e pek güvenemiyorum, teyid etmek için RAM'siz sistemi çalıştırır mısın, LED hız hızlı yanıp sönecek mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi RAM'siz çalıştırdım aynı şekilde bilgisayarı kapatana kadar hızlı hızlı yanıp söndü yavaşlamadı.
Marix dedi: Power LED'e pek güvenemiyorum, teyid etmek için RAM'siz sistemi çalıştırır mısın, LED hız hızlı yanıp sönecek mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi RAM'siz çalıştırdım aynı şekilde bilgisayarı kapatana kadar hızlı hızlı yanıp söndü yavaşlamadı.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 24 Ekim 2024 #14 Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin.
Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin.
N NuclearFusion Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #15 Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişen hiçbir şey yok buzzer edinmek için dışarı çıkacağım şimdi geri döndüğümde video paylaşırım teşekkür ederim. Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Buzzeri aldım taktım ama ne bilgisayarı başlattığımda ne kapatırken ne de yeniden başlattığımda bir ses çıkarmıyor buzzer. Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Buzzerin bozuk olma ihtimaline karşı da anakartın buzzer çıkışına + ve - sine voltmetre bağladım her hangi bir voltaj ölçemedim Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-10-24 at 17.45.23.jpeg 135,9 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 24 Ekim 2024
Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişen hiçbir şey yok buzzer edinmek için dışarı çıkacağım şimdi geri döndüğümde video paylaşırım teşekkür ederim. Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Buzzeri aldım taktım ama ne bilgisayarı başlattığımda ne kapatırken ne de yeniden başlattığımda bir ses çıkarmıyor buzzer. Marix dedi: Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, yine olmazsa yakınlarda bir bilgisayarcı varsa buzzer temin edin. Genişletmek için tıkla... Buzzerin bozuk olma ihtimaline karşı da anakartın buzzer çıkışına + ve - sine voltmetre bağladım her hangi bir voltaj ölçemedim
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 24 Ekim 2024 #16 Doğru soket değil mi, speaker yazan?
N NuclearFusion Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #17 Marix dedi: Doğru soket değil mi, speaker yazan? Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim başka bir anakart satın aldım tahmin ettiğim gibi anakart arızalıymış konu çözüldü çok teşekkür ederim Marix.
Marix dedi: Doğru soket değil mi, speaker yazan? Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim başka bir anakart satın aldım tahmin ettiğim gibi anakart arızalıymış konu çözüldü çok teşekkür ederim Marix.