AWDA Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yardım edin. Kalp krizi geçireceğim. Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC.
Arkadaşlar yardım edin. Kalp krizi geçireceğim. Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC.
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 567 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #2 Hocam kabloları kontrol ettiniz mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Ekim 2023 #3 Sistem nedir? Kabloları doğru yere taktığına emin misin? Sistemi sen mi topladın?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.667 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #4 AWDA dedi: Arkadaşlar yardım edin. Kalp krizi geçireceğim. Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olun kalp krizlik bir durum yok. Kabloda sıkıntı olabilir, kabloyu yanlış takmış olabilirsin falan filan ne kalp krizi.
AWDA dedi: Arkadaşlar yardım edin. Kalp krizi geçireceğim. Her şey çalışıyor görüntü yok. Her şey sıfır, yeni PC. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olun kalp krizlik bir durum yok. Kabloda sıkıntı olabilir, kabloyu yanlış takmış olabilirsin falan filan ne kalp krizi.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.196 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Ekim 2023 #5 1. kablon ekran kartına takılımı. 2. arada Cevirici. varsa çalısıtıgına emin misin?
Pentium G4560 Kilopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 752 Çözümler 10 3 Ekim 2023 #6 2 bellek varsa birini çıkarıp tek bellekle çalıştırmayı deneyin. İlkinde çalışmazsa diğer belleği tek başına deneyin. Bellek slotlarının temiz olduğundan emin olun. Hiçbir şekilde sonuç olmazsa bellekleri silgiyle silin.
2 bellek varsa birini çıkarıp tek bellekle çalıştırmayı deneyin. İlkinde çalışmazsa diğer belleği tek başına deneyin. Bellek slotlarının temiz olduğundan emin olun. Hiçbir şekilde sonuç olmazsa bellekleri silgiyle silin.