Yaklaşık 2 saattir kullanıyorum bilgisayarı. Windows 10 yükledim, chipset, ekran kartı güncelleştirmelerini yaptım ve bu süre içinde koku büyük oranda azaldı. En azından ilk açtığım zamanki kadar hissedilmiyor. Anladığım kadarıyla PSU'da bir sıkıntı yokmuş aynen sizin dediğiniz gibiymiş.
Düzenleme: Problemi tam olarak tespit ettim. İlk defa sistemi açtığımda fanlar dönüyordu ve Zalman N3'ün fan kontrolcüsüne bağlıydı. Ancak fan kontrolcüye istediğimi yaptırmıyordum. Yani fan yüksek devire çıksın diye high yapıyordum ama bir şey değişmiyordu ya da off yapıyordum ama daha düşük devirde dönüyordu. Bunu fark edince fan kontrolcü yerine anakarta taktım ve sorunsuz kullandım fanları. Zaten Windows 10 vs. de bu arada kurdum. Acaba sorun fan kontrolcüde mi diye tekrar taktım ve taktıktan 2-3 saniye sonra bilgisayar kapandı ve açılmadı. Güç kablosunu çektim biraz bekledim ve tekrar taktım. Tabi fanları ve molex kablosunu çıkardım fan kontrolcüden bu sefer yine sorunsuz çalıştı. USB portları çalışıyordu, BIOS ekranına girebiliyordum, masaüstünü görüntüleyebiliyordum yani bir sıkıntı yoktu. Her neyse fanları tekrar taktım anakarta ve bu sefer bir tanesi çalışmadı. Farklı bir porta taktım yine çalışmadı. Yani fanlardan biri bozuldu ama sistem açıldı sıkıntısız şekilde.
Yani anlayacağınız sıkıntı fan kontrolcüdeymiş. Yarın gidip 4 pinli fan alıp direk anakarta bağlayarak kullanacağım.