A Arif Arabacı Hectopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2015 #1 0'dan bilgisayar topluyorum. Dolayısıyla her şeyi satın almam gerek ama ses kartını alırken tereddüt ettim bi soraym dedim. Almam gerekir mi yoksa kulaklığı takınca hemen ses gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2015
0'dan bilgisayar topluyorum. Dolayısıyla her şeyi satın almam gerek ama ses kartını alırken tereddüt ettim bi soraym dedim. Almam gerekir mi yoksa kulaklığı takınca hemen ses gelir mi?
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2015 #2 Ses kartına gerek yok (eğer daha iyi ses isterseniz lazım) anakartın kendi ses kartı var zaten.
D deepdark0 Ziyaretçi 19 Haziran 2015 #3 Bence gerek yok. Eğer çok kaliteli ses ister isen gerekir. Normal kullanıcı için gereksiz olur bence.
Bence gerek yok. Eğer çok kaliteli ses ister isen gerekir. Normal kullanıcı için gereksiz olur bence.
Dikastes Megapat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 240 19 Haziran 2015 #4 Ses kartına ihtiyacın yok. Zaten anakartta ses çıkışları oluyor. O yüzden hoparlör veya kulaklık taktığın zaman ses gelir.
Ses kartına ihtiyacın yok. Zaten anakartta ses çıkışları oluyor. O yüzden hoparlör veya kulaklık taktığın zaman ses gelir.