Yeni toplanan R5 7500F - RTX 5060Ti sistem oyundayken reset atıyor

erenayk

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 2x16 5600 MHz
SSD veya HDD modeli
1 TB Adata
Ekran kartı
Inno3D RTX 5060Ti 16 GB
Anakart
MSI Pro B650M-E
İşlemci
R5 7500F
PSU olarak da eski kasadan kalan Power Boost 650W PSU var. Değerlerin neredeyse hepsi normal fakat hangi oyuna girdiysem durduk yere restart atıyor. Fazla yük bindirmeyecek bir oyunda bile bu sorunu yaşadım. Fakat değerleri test etmek için stres testi yaptığım zaman herhangi bir restart ile karşılaşmadım. Kablolar düzgün ve doğru takılı. Sorun PSU'nun yetersiz kaldığını söylüyorlar fakat 650W bir PSU yeterli olacağı yazılıyordu. Sorun neden kaynaklı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT indirip power testi yap eğer yine reset atarsa sorun PSU'dadır. Zaten marka çok eşkal, sadece yetersiz gelmesi durumunda değil arızalı olduğunda da reset atar.

OCCT indirip power testi yap eğer yine reset atarsa sorun PSU'dadır. Zaten marka çok eşkal, sadece yetersiz gelmesi durumunda değil arızalı olduğunda da reset atar.
Yaklaşık 5 dakika bir süre gerçekleştirdim fakat herhangi bir kapanma yaşanmadı.

Dosya Ekleri

• SS.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…