Arkadaşlar güç tuşuna bastıktan sonra RGB ışıkları yanıyor ama fanlar dönmüyor. Anakartta boot ışığı yanıyordu. Güç kaynağım eski olduğu için olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
RAM'leri farklı konumlarda denedim tekli olarak da denedim değişen bir şey olmadı anakart üzerinde işlemci için 8+8 pin var acaba PSU bunu besleyemiyor olabilir mi 8+8 pin e de ihtiyaç duyar mı?
Ekran kartım EVGA GTX970 eski sistemimden kalan bir parça.
Fanların RGB'si yanmıyor RAM'lerin ki yanıyor kontrolcüye güç verdiğime eminim işlemci soğutu bile başlamıyor. Yardımınız için teşekkür ederim galiba sizinle bilgi alışverişi yaparak çözüme ulaşabileceğim. Yardım ederseniz minnettar olurum.
Yeni nesil hakkında bilgim çok zayıf.
Şu an evde değilim eve gidince dediklerinizi kontrol edeceğim işlemci fanının takılı olduğuna eminim fanların ayrı pompanın ayrı montajı kesinlikle doğru. Ekran kartını söküp anakartta görüntü almayı deneyeceğim teşekkür ederim.
Anakarttan görüntü alamazsınız, işlemcide iGPU yok, ekran kartı takılı olacak, HDMI veya DP kablosunu takmadan sistemi açacaksınız, anakartta VGA LED yanacak mı kontrol edeceksiniz.