Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Yeni sistem aldım daha bugün kurdum çalıştırdım, 3'lü prizde kullanıyorum şu anda. Bilgisayarı Windows'tan kapattıktan sonra PSU'yu kapayıp sonra da 3'lü prizi kapatmam gerekir mi? Herhangi bir sorun yaratır mı? Veya ne yapmam lazım?
Yeni sistem aldım daha bugün kurdum çalıştırdım, 3'lü prizde kullanıyorum şu anda. Bilgisayarı Windows'tan kapattıktan sonra PSU'yu kapayıp sonra da 3'lü prizi kapatmam gerekir mi? Herhangi bir sorun yaratır mı? Veya ne yapmam lazım?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.738 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Nisan 2024 #2 Normal kapat ekstradan bir şeylerin fişini çekmene gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
MertAli37 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 694 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Kasadan değil de Windows'tan kapat, sistem kapandıktan sonra PSU üzerinden güç düğmesini kapatırsan yeterli. Ayrıyeten priz düğmesine gerek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Kasadan değil de Windows'tan kapat, sistem kapandıktan sonra PSU üzerinden güç düğmesini kapatırsan yeterli. Ayrıyeten priz düğmesine gerek yok.
Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 6 Nisan 2024 #4 Normal Windows'tan kapat sonra fişi çek. Ama önce Windows hızlı başlatmayı kapat.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 578 6 Nisan 2024 #5 Elektirigi cok kesilen bir yerleske de yasamıyorsanız Windows'tan kapatman yeterli baska bir seye gerek yok.
Elektirigi cok kesilen bir yerleske de yasamıyorsanız Windows'tan kapatman yeterli baska bir seye gerek yok.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Nisan 2024 #6 Sadece Windows üzerinden kapatmanız yeterli.
Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 6 Nisan 2024 #7 GFYT dedi: Elektirigi cok kesilen bir yerleske de yasamıyorsanız Windows'tan kapatman yeterli baska bir seye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir.
GFYT dedi: Elektirigi cok kesilen bir yerleske de yasamıyorsanız Windows'tan kapatman yeterli baska bir seye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir.
Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #8 Galiyevist dedi: Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Topraklama nedir acaba? Galiyevist dedi: Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Bir de fişi çekmeden önce PSU'yu falan kapatayım mı kasadan?
Galiyevist dedi: Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Topraklama nedir acaba? Galiyevist dedi: Topraklaması yoksa fişi çekmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Bir de fişi çekmeden önce PSU'yu falan kapatayım mı kasadan?
Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 6 Nisan 2024 #9 Szaszy dedi: Topraklama nedir acaba? Genişletmek için tıkla... "Topraklama, elektrik ile çalışan cihazların olası bir elektrik kaçağı tehlikesine karşı alınan hayati bir önlemdir. Kaçak elektriğin bir iletkenle toprağa verilmesini sağlayan basit bir sistemdir." Topraklama Nedir? Neden Önemlidir? Çeşitleri Nelerdir? Nasıl Yapılır? | Karel. Szaszy dedi: Bir de fişi çekmeden önce PSU'yu falan kapatayım mı kasadan? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
Szaszy dedi: Topraklama nedir acaba? Genişletmek için tıkla... "Topraklama, elektrik ile çalışan cihazların olası bir elektrik kaçağı tehlikesine karşı alınan hayati bir önlemdir. Kaçak elektriğin bir iletkenle toprağa verilmesini sağlayan basit bir sistemdir." Topraklama Nedir? Neden Önemlidir? Çeşitleri Nelerdir? Nasıl Yapılır? | Karel. Szaszy dedi: Bir de fişi çekmeden önce PSU'yu falan kapatayım mı kasadan? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 6 Nisan 2024 #10 Kapatma/açma düğmesine bassan yetiyor.