Yeni toplanan sistemde eksik Driver'lar nasıl öğrenirilir?

rownes

Centipat
Öncelikle selamın aleyküm foruma yeni üye oldum. Konu yanlış yerde ise af buyurun. Kendime resimde olan sistemi topladım. Elime bu sistem ulaştığında ben ilk hangi güncellemeleri yapmalıyım? driver güncellemelerini nasıl kontrol edebilirim? Hangi driver eksik gibisinden. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Edit : Birde sormak istediğim bir şey var benim taa 7-8 sene önceki pc den kalma 500 gb hdd var ama içinde windows kurulu. Bir de yeni sistemde ssd de olacak. Ben bu eski harddiski nasıl yeni pc ye bağlayabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-04-29-01-08-35-954_com.android.chrome.jpg
    229,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
En başta söyleyeyim, lütfen bilgisayarınızı driver booster gibi driver bulucu(!) programlara emanet etmeyin. Tek seferde yapacaksınız zaten, hiç bilmiyorsanız en az 1 saatinizi ayırın ve tek tek manuel olarak sürücüleri kurun, güncel sürücüleri anakartın destek sayfasından bulabilirsiniz, ekran kartı için ekran kartı üretici destek sayfasını kullanabilirsiniz.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın donanım bilgim sıfır. Ben hangi panele girip PC'deki donanımları görüp Driver arayacağım? Yanlış hatırlamıyorsam bir yer vardı PC'deki donanımları gösteren. Hangi sürücüler ve neler olduğunu görüyorduk galiba bir yerden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aygıt yöneticisinden bahsediyorsunuz sanırım, ekstra olarak HWiNFO kullanabilirsiniz.

Aygıt yöneticisine girip yanında ünlem olan sürücülere sağ tıklayın, özellikler deyin, ayrıntılar, donanım kimlikleri başlığı altında çıkan değerlerden en üsttekini kopyalayıp Google'da aratırsanız sonuç alırsınız.

//Ayrıca belirtmek isterim ki "Driver Booster" tarzı programların hepsine karşı değilim. Driver Pack Solution gayet kaliteli bir uygulama, ücretsiz. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…