Dün akşam tüm parçalar elime ulaştı yeni kasamı topladım, gece de geç olduydu çalışıyor mu diye bakıp başlatıp yattıydım şimdi her düzenlemeyi yaptım hazırım ama işlemcim çok ısınıyor.
İşlemcim 9800x3D.
İşlemci soğutucusu Gigabyte Aorus waterforce II 360.
HWMonitor de şu an sadece Opera açık işlemci package 54.
OCCT'den test yapayım dedim 85'ti ilk başta sonra yavaş yavaş 89.5 oldu, kapattım testi.
Ya termal macunu yanlış sürdünüz ya kötü bir macun sürdünüz ya da soğutucunun jelatinini çıkarmayı unuttunuz. Bu işlemci bu soğutucuyla 70 zor görür yoksa.
Ya termal macunu yanlış sürdünüz ya kötü bir macun sürdünüz ya da soğutucunun jelatinini çıkarmayı unuttunuz. Bu işlemci bu soğutucuyla 70 zor görür yoksa.
Reis termal macunu çarpı olarak sürdüm macunda işlemci soğutucusunun içinden çıkan macun jelatini çıkardım bendde belki öyleidir diye düşündüm baktım çıkarmışım.
Havalar sıcak, ayriyeten cok iyu bir macun oldugunu dusunmuyorum kutu icinden cikan macunun. Ileride Noctua NT-H1 gibi bir macun ile kullan. Ayni islemciyi bende kullaniyorum benimde benzer sicakliklar. Yük altindaki sicakligin normal. Bostada normal.
Havalar sıcak, ayrıyeten cok iyu bir macun oldugunu dusunmuyorum kutu icinden cikan macunun. Ileride Noctua NT-H1 gibi bir macun ile kullan. Ayni islemciyi bende kullanıyorum benim de benzer sicakliklar. Yük altindaki sicakligin normal. Bostada normal.