Yeni toplanan sistemde "Windows kurulumu başarısız oldu" hatası

• Konuyu başlatan ErenH7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 174

ErenH7

Hectopat
Merhaba cok acil yardiminiza ihtiyacım var.

Bugün bilgisayarimi topladım ve montajini tamamladim.

9800x3D.
5070 Ti.
Aorus X870e Elite.
64 GB DD5 RAM.

USB bellege Rufus ile ISO yükleme ragmen sürekli kurulum basarisiz oldu hatasi aliyorum. Cok acil yardimlarinizi bekliyorum.

Tabii buyrun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'nizde sorun olabilir aslında emin olmak için düz Windows 10 yüklemeyi dener misiniz acaba.

SSD'nizde sorun olabilir aslında emin olmak için düz Windows 10 yüklemeyi dener misiniz acaba.
Ssd de yeni samsung evo 990 plus. Ssd yi görüyor seçtirmiyor ama %5 yapip basarisiz oldu diyor. Suan elimde 10 iso su yazabilcegim bir bilgisayar yok maslesef

SSD de yeni Samsung EVO 990 Plus. SSD'yi görüyor seçtirmiyor ama %5 yapip basarisiz oldu diyor. Şu an elimde 10 ISO'su yazabileceğim bir bilgisayar yok maslesef.

Bilgisayarcıda yazdırın hocam yarın şu an yakında açık varsa şimdi de halledebilirsiniz.

10'u kurabilirseniz illa 11 istiyorum derseniz direk Windows'tan bir şekilde yapabiliyordunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…