poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Kasım 2020 #11 emirfurkan dedi: Yani? Genişletmek için tıkla... Yani, bu sorunun tonlarca cevabı forumda var.
MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 140 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #12 ProGamer58009 dedi: Şimdi montajı tamamlayıp Windows 10 yükledim. Şimdi neler yapmam gerek sırasıyla söyler misiniz? Teşekkürlerimi iletiyorum saygilarla . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ProGamer58009 dedi: Şimdi montajı tamamlayıp Windows 10 yükledim. Şimdi neler yapmam gerek sırasıyla söyler misiniz? Teşekkürlerimi iletiyorum saygilarla . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 25 Kasım 2020 #13 feahleinda_ dedi: Hayır, gereklidir bana kalırsa. BIOS sonuçta her şeyin takılı olduğu anakartın yazılımı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek stabil çalışması için yapılır. Zaten stabil bir BIOS'u güncelleyip de belki stabil çalışmayacak BIOS yüklemek çok saçma bence.
feahleinda_ dedi: Hayır, gereklidir bana kalırsa. BIOS sonuçta her şeyin takılı olduğu anakartın yazılımı. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemek stabil çalışması için yapılır. Zaten stabil bir BIOS'u güncelleyip de belki stabil çalışmayacak BIOS yüklemek çok saçma bence.