MantLe Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 301 Makaleler 1 3 Şubat 2018 #11 Pantheon dedi: SSD yoksa almanızı tavsiye ederim. Büyük farkı oluyor. Tabi olmasa da olur. Genişletmek için tıkla... Samsung 960 EVO 250 GB M2 SSD var. İlker Yavuz dedi: Pc'ni kurduktan sonrada yapabilirsin. Fakat w7 olan bi hdd'ye w10 atarken içindeki dosyalar korunuyor mu onu bilmiyorum. Ama korunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten HDD'yi formatlayıp SSD'ye kuracağım. Dosya korunmasına gerek yok.
Pantheon dedi: SSD yoksa almanızı tavsiye ederim. Büyük farkı oluyor. Tabi olmasa da olur. Genişletmek için tıkla... Samsung 960 EVO 250 GB M2 SSD var. İlker Yavuz dedi: Pc'ni kurduktan sonrada yapabilirsin. Fakat w7 olan bi hdd'ye w10 atarken içindeki dosyalar korunuyor mu onu bilmiyorum. Ama korunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten HDD'yi formatlayıp SSD'ye kuracağım. Dosya korunmasına gerek yok.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 3 Şubat 2018 #12 İlker Yavuz dedi: Pc'ni kurduktan sonrada yapabilirsin. Fakat w7 olan bi hdd'ye w10 atarken içindeki dosyalar korunuyor mu onu bilmiyorum. Ama korunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin seçimine göre ama en iyisi lazım dosyaları alıp yeni PC'ye temiz Windows kurmak.
İlker Yavuz dedi: Pc'ni kurduktan sonrada yapabilirsin. Fakat w7 olan bi hdd'ye w10 atarken içindeki dosyalar korunuyor mu onu bilmiyorum. Ama korunur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Senin seçimine göre ama en iyisi lazım dosyaları alıp yeni PC'ye temiz Windows kurmak.
İlker Yavuz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2018 #13 MantLe dedi: Samsung 960 EVO 250 GB M2 SSD var. Zaten HDD'yi formatlayıp SSD'ye kuracağım. Dosya korunmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz. Sistemine taktımı okuyacaktır fakat çalışmayacaktır. Biçimlendirip kullanabilirsin.
MantLe dedi: Samsung 960 EVO 250 GB M2 SSD var. Zaten HDD'yi formatlayıp SSD'ye kuracağım. Dosya korunmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz. Sistemine taktımı okuyacaktır fakat çalışmayacaktır. Biçimlendirip kullanabilirsin.