Yeni Toplanan Sistemin Reset Atması

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhabalar.
Dün ikinci el sistemlerden aldığım parçalarla bir bilgisayar topladım. Gerekli bağlantıları eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ancak bilgisayar her 10 saniyede bir kendini yeniden başlatıyor. Bilgisayar Windows ekranına gelmiyor. "American Megatrends" ekranında kalıyor. Ve klavyenin ışığı yanmasına rağmen "F7, F2, Del" komutlarını algılamıyor. Ekran kartını çıkarttığımda ise sistem sorunsuz bir şekilde açılıyor. İlgili resimleri ekliyorum. Yardımcı olur musunuz?
[emoji666]Ekran Kartı takılıyken bu ekranda kalıyor;

[emoji666] Kullandığım 600Watt PSU;

[emoji666]Anakart: H61H2-M13 V1.0
[emoji666]Ekran Kartı: Zotac GTX 770 AMP! Edition

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 770 için en az tek kanal 42A PSU gerek. Büyük ihtimalle sorun PSU'dan kaynaklanıyor. Onboard üzerinden görüntü almayı deneyin.

GTX 770 için en az tek kanal 42A PSU gerek. Büyük ihtimalle sorun PSU'dan kaynaklanıyor. Onboard üzerinden görüntü almayı deneyin.
Onboard üzerinden görüntü alabiliyorum ancak ekran kartı takılıyken görüntü gelmiyor.

Sorun PSU'dan veya karttan olabilir. Kartı iyi bir PSU olan bilgisayarda deneyin.

Tecrübeli birisi yardımcı olabilir mi?

Sistemin bütün detayını belirtin. PSU değiştirmeye gerek yoktu. Fazlasıyla yeterli.

Sistemin bütün detayını belirtin. PSU değiştirmeye gerek yoktu. Fazlasıyla yeterli.
  • Anakart: ECS H61H2-M13
  • İşlemci: İntel İ5 2500K
  • RAM: 2x4GB 1600MHz Hi-Level
  • PSU: Xigmatek XCP-A600 80+
  • HDD: WD10EZEX 1TB 7200RPM
  • Ekran Kartı: Zotac GTX 770 AMP! Edition (2GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Onboard görüntü alın ve BIOS'u en güncel sürüme yükseltin.
Daha sonra yine sitesinden Chipset sürücüsünü indirin ve kurun.
Ekran kartına geçiş yapın.

Onboard görüntü alın ve BIOS'u en güncel sürüme yükseltin.
Daha sonra yine sitesinden Chipset sürücüsünü indirin ve kurun.
Ekran kartına geçiş yapın.
Dediğiniz gibi onboard görüntü alarak Chipset sürücüsünü indirdim ve kurdum.
Ancak BIOS'u güncelleyemiyorum hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…