Hocam videolarını izledim.Hemen hemen herşeyi çözdüm nerdeyse.Çok sağolun bu yüzden.Ama aklıma takılan birkaç soru var.Eğer cevaplayabilirseniz gerçekten çok memnun olurum.Sırayla yazayım belki başkası da cevaplayabilsin.
1.Windows kurulumdan önce bios güncelleme yapılsın deniyor ve bunun içinde usb gerekli olduğu söyleniyor.Hem windows kurulumu için hemde bios güncellemesi için bu usb'nin markası veya 3.0,2.0 oluşu vb. gibi etkenler önemli mi acaba? Yani bunun için ekstra bilmem gereken birşey var mı?
2. Bios ayarları için izlediğim yine technopat ekibinin bir videosunda bios ayarlarında ram ve işlemci hızı normalden düşük seviyede ve arttırılması gösteriliyor windows kurulumundan önce. Msi anakartlarda OCGN mi o tarz birşey olduğu söyleniyor ve anakartın üzerindeki o tuşa basılıp pc yeniden açılıyor.Sonuçta Ram ve işlemci hızları artıyor. Benim anakartım da msi olcağı için muhtemelen bu tuş bendede olacak. Acaba bu tuşu kullanmam bir sorun çıkarır mı? Yani ekstra soğutucu olmayacak ve bu tuş yanlış anlamadıysam OC yapmak için.
bu iki soruyu da siz veya biri cevaplayabilirse gerçekten kafamdaki bütün soru işaretleri kalkacak.Şimdiden teşekkürler