Yeni toplanmış PC'ye bilgisayarcıdan Windows 10 yükleme

vedatsekini

Hectopat
Daha fazla  
Beyler merhaba. Ben yeni masaüstü pc topladım ve orjinal windows alacak maddiyatım da yok. Bilgisayarcı bana 30 tl'ye yükleyebileceğini söyledi. Bilgisayarcıdan yükletirsem herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Oyun falan oynicam vs güncellemelerde falan bir sorun çıkar mı? Teşekkürler.

Bilgisayarcın yüksek ihtimal korsan işletim sistemi yükleyecektir ve biz Technopat 'ta korsana destek vermiyoruz. Bunun yerine G2A gibi yerlerden uygun fiyatlara Windows 8.1 alarak yükseltme yapın. Hiç para veremem derseniz de Dreamspark 'tan ücretsiz lisans alın. Sosyalde gerekli rehberleri bulabilirsin.

Windows kurulumundan hiç anlamadığım için bilgisayarcıdan yapıcam. Anlasaydım belki 90 tl'ye orjinal 8.1 keyleri var falan diyor g2a'da ve gittigidiyor'da ama hiç anlamıyorum. Dreamspark'a da baya bi uğraştım ancak indiremedim. kardeşim üni öğrencisi ama yine de indiremedim. :S

Bilgisayarcı korsan yükleme yapacaktır, ilerde gelecek güncellemeler ile lisansın silinebilir. Benden 50 TLye Windows 10 pro lisansı alarak kurulum yapabilirsin. Kurulum yapmak oldukça kolay, technopat rehberlerinden yararlanabilirsin. Lisans konusu;
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-ve-10-lisans-satışları.239158/

arkadaşlar bilgisayarcıları bu kadar da yerin dibine sokmayın yahu, adamlar ekmek parası kazanıyor, piyasadi bilgisayarcıların %78-80 i dolandırıcı doğrudur, ama bu işe hayatını vermiş bilgisayarcılarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…