RAM'leri diğer slotlarda deneyin. Hata devam ederse 2 ve 4. slotlara takarsınız. Sanmıyorum çıkmaz.
Özelden yardımlaşmak bu forumda yasak hocam. Burada yardımlaşalım.
Şu an bilgisayarın içindeki ssd önceden laptopun içindeydi laptopun içinden çıkarıp buna taktım, ama o zaman da Windows 11 son sürüme güncellenemez tarzı bir uyarı veriyordu ssd için ondan belki sorun olabilir mi diye düşündüm Şu an bir Windows 10 kurmayı deneyeceğim.
RAM'leri diğer slotlarda deneyin. Hata devam ederse 2 ve 4. slotlara takarsınız. Sanmıyorum çıkmaz.
Hocam w10 u kurdum sürücüleri indirdim tekrar kapanırsa PC ramlerin yerini değiştireceğim. Dün kayıtları incelediğimde 10 saate yakın hic mavi ekran yememiş o yüzden biraz zaman alabilir.
RDR2 actim ve bariz donmalar vardi pc yi kapatıp fişten cektim ve ramleri çıkardım sadece 3. Slota tek ram taktım pc çalışmadı sonra 2 ve 4 u de denedim yine çalışmadı 2 RAM i de taktım suan yine goruntu yok sadece fanlarin ve ekran kartının isiklari yanıyor tekrar mi sokup takayım?
İyi günler, dün bütün zamanımı bilgisayarı Wİnmdows 10 da test etmeye harcadım bütün sürücüleri güncelledim ve oyunları yükledim CS2, FH5 ve RDR2 yi test için oynadım. CS2 de herhangi bir sıkıntı yoktu ama diğer iki oyunda takılmalar oluyordu hatta RDR2'yi 5-10dk oynadıktan sonra birkaç saniyelik tuş gecikmeleri olmaya başlıyordu bunun sonucunda hemen dediğiniz gibi RAM'lerin yerini değiştirerek bütün oyunları tekrar oynadım. 2. 3. ve 4. slotlara RAM'i sırayla taktım sorun düzelmişti en son tekrardan iki RAM'i de 2. ve 4. slota takıp tekrardan test ettiğimde herhangi bir sıkıntı kalmamış gibiydi. Dünden beridir bilgisayar hiç kapanmadı veya mavi ekran vermedi, şuanlık performans ile ilgili de bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor tek sorun olarak ekran kartından coil whine sesi geliyor onunda çözümü yok sanırsam hafta içi servisini arayıp bilgi alacağım şuanlık durum bu şekilde tüm yardımlarınız için tekrardan teşekkür ediyorum inşallah bilgisayarı daha sorun çıkmadan kullanabilirim.