Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, yeni sistem toplayanlar kaç ayda bir detaylı temizlik yapıyorlar? Termal macunlarını değiştiriyorlar? Bu soruların cevaplarını merak ettim. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhabalar, yeni sistem toplayanlar kaç ayda bir detaylı temizlik yapıyorlar? Termal macunlarını değiştiriyorlar? Bu soruların cevaplarını merak ettim. Cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 16 Ağustos 2020 #2 6 aya bir bakım yapıp elden geçiriyorum.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 16 Ağustos 2020 #3 Fanlar ne zaman hızlı dönmeye başlarsa o zaman kasa temizliği yapıyorum
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 16 Ağustos 2020 #4 Kişiye göre değişir tabiki ben 5 6 ayda bir temizliyorum her yılda macun değiştiriyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 16 Ağustos 2020 #5 Termal macun genelde 6-12 ay arasında değiştiriliyor. Toz için 3 ay makul bir süre.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #6 uguratakan dedi: 6 aya bir bakım yapıp elden geçiriyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. 6 ayda bir kasanın nerelerini temizliyorsunuz? Bütün parçaları çıkarıp mı temizliyorsunuz?
uguratakan dedi: 6 aya bir bakım yapıp elden geçiriyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. 6 ayda bir kasanın nerelerini temizliyorsunuz? Bütün parçaları çıkarıp mı temizliyorsunuz?
P Pythgoras Hectopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 396 Makaleler 2 16 Ağustos 2020 #7 İki yıldır aldığım gibi duruyor valla. Bir sorunu olmadı.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 16 Ağustos 2020 #8 Atilla Polat dedi: Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. 6 ayda bir kasanın nerelerini temizliyorsunuz? Bütün parçaları çıkarıp mı temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını.
Atilla Polat dedi: Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. 6 ayda bir kasanın nerelerini temizliyorsunuz? Bütün parçaları çıkarıp mı temizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını.
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #9 uguratakan dedi: İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
uguratakan dedi: İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A Aleroxsi Centipat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 36 16 Ağustos 2020 #10 uguratakan dedi: İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleme yapıyorsun ben pek anlayamadım açıyorsun camı koyuyorsun süpürgeyi falan mı?
uguratakan dedi: İç dış tozları, fanların içlerini, kule soğtucuyu, RAM üzerlerini, ekran kartı soğutucu plakasının tozlarını. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleme yapıyorsun ben pek anlayamadım açıyorsun camı koyuyorsun süpürgeyi falan mı?