Bu kasayı %30 indirimde 1500 lira civarında alabiliyorum. SSD almayı düşünmüyorum. Sizce ekran kartını 1 Gb alsam çok birşey kaybeder miyim? Sistemede O.C yapmayı planlıyorum bu parçalar O.C. ye uygun mudur?
Eğer oyunları en üst ayarda oynamayı düşünüyorsan 1GB Ram yetmeyebilir. Şu anda overclock yapmanın bir anlamı yok bu sistem yeterli olacaktır ama illaki overclock yapacağım dersen iyi bir işlemci soğutucusu da almanı öneririm.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bütçeyi genişletebilirim performansı arttırıcaksa. 7870XT i araştıracağım. Arkadaşlar bir sorum daha olacak bu ayarlarda bir dizüstü bilgisayarı ne kadara alabilirim?
Bu sisteme benzer bir notebook bulamazsın sanırım. Ama yurt dışından çift ekran kartlı Lenovo Y510P (iki tane GT 750M) bulabilirsen bu sisteme benzer bir performans verir sanırım. Amazon'da 1250 Dolar'a satılıyor burada ne kadara satarlar Allah bilir
Eğer oyunları en üst ayarda oynamayı düşünüyorsan 1GB Ram yetmeyebilir. Şu anda overclock yapmanın bir anlamı yok bu sistem yeterli olacaktır ama illaki overclock yapacağım dersen iyi bir işlemci soğutucusu da almanı öneririm.