Yeni TV'de Ps3 Sorunu

itsAtaken

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir televizyon aldım. Modeli bilmiyorum, unuttum fakat; Markası LG, 106 ekran 3D, Smart ve uydu alıcılı bir televizyon.

Televizyon çok güzel hiçbir sorunu yok, HD yayın kanallarında 3d de güzel oluyor, kullanışlı gibi. Fakat Ps3'ümü eski Tv'den çıkarıp nasıl olacak diye bağlamak istedim ve yaptım. Gta 5'e girdim, öncelikle kaplamalar geç geldi. Sonra FPS'De ciddi azalma fark ettim.

Aynı şekilde Ghosts'ta da denedim ve yine FPS sorunu ile karşılaştım. Uzun zamandır oyunlar ile ilişkiliyim. Fps farkını çok kolay anlayabiliyorum.

Görüntü adeta müthiş. Full HD, eski televizyon da böyleydi ama bunda bir ayrı. Çok güzel görüntü. Ps3'te de böyle Tv'de de. Ayrıca 3d ile de denedim, Oyunlarda pek sağlıklı olmasa da güzel çalışıyor.

Size sorum neden böyle yapıyor olabileceği ? Tv'de sıkıntı yok. Görüntü müthiş sadece fps sorunu var. Acaba bir ayar mı gerekiyor ?

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…