Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 298 Çözümler 2 9 Mart 2023 #1 Merhaba. Bilgisayar için UPS aldım şarj fazla dolmasın dedi adam 2 saat taktıktan sonra çektim şimdi bilgisayara nasıl takacağım? Kasayı takacağım monitörü takıp onu da fişe takıp çalıştıracak mıyım? Bir de kasaya mesafesi iyi mi acaba? Dosya Ekleri image.jpg 79,6 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba. Bilgisayar için UPS aldım şarj fazla dolmasın dedi adam 2 saat taktıktan sonra çektim şimdi bilgisayara nasıl takacağım? Kasayı takacağım monitörü takıp onu da fişe takıp çalıştıracak mıyım? Bir de kasaya mesafesi iyi mi acaba?
Finnbey Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Dostum UPS'nin fiş kısmınapcnin fişini tak.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Mart 2023 #3 UPS'yi prize tak. PC ve monitör fişlerini de UPS'nin arkasındaki girişlere tak. Bu şekilde kullanılıyor.
UPS'yi prize tak. PC ve monitör fişlerini de UPS'nin arkasındaki girişlere tak. Bu şekilde kullanılıyor.
Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 298 Çözümler 2 9 Mart 2023 #4 Jira dedi: UPS'yi prize tak. PC ve monitör fişlerini de UPS'nin arkasındaki girişlere tak. Bu şekilde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Mesafesi sıkıntı çıkarır mı acaba bilgisayara.
Jira dedi: UPS'yi prize tak. PC ve monitör fişlerini de UPS'nin arkasındaki girişlere tak. Bu şekilde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Mesafesi sıkıntı çıkarır mı acaba bilgisayara.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Mart 2023 #5 Rixev dedi: Mesafesi sıkıntı çıkarır mı acaba bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Hayır, kablo bağlantısı yapılacak mesafede olacak sonuçta.
Rixev dedi: Mesafesi sıkıntı çıkarır mı acaba bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Hayır, kablo bağlantısı yapılacak mesafede olacak sonuçta.