Yeni USB Ethernet adaptörü almak internet sorununu cözer mi?

Spartacus 58

Hectopat
Arkadaşlar köydeyim. Altyapi yok. Vodafone 4.5G 2 diş cekiyor mobil erişim ile paylaşıp bendeki 10 senelik bir USB Ethernet var. Onun ile PC bağlayıp Valorant oynuyorum. Çoğunlukla 50 ms stabil alıyorum ama telefonda olçtugum zaman ms 35 40 arasi oluyor. Yeni güncel bir USB Ethernet alsam 5GHz ile paylaşım yapsam daha stabil olur mu? Ms düşer mi?

USB Ethernet adaptörü yerine PCI Express Ethernet adaptörü alın. PCI ex. Adaptörler daha stabil ve çok hızlı çalışır.

Telefonum Wi-Fi 6 standartıda paylaşım da yapiyor, aklımda kingboss AC 1200 var arastirmama gore güzel duruyor tabii öneriniz var ise alabilirim.

Hocam bence USB değil de PCI-e Wi-Fi adaptör alın daha iyidir. USB adaptörleri çok ısınır ve kopmalar yaşatabilir.

Telefonunuzdan bilgisayara internet paylaşımı yapıyorsunuz anladığıma göre. Telefonunuzu USB kablo ile doğrudan bilgisayara bağlayıp USB internet paylaşımı yapabilirsiniz. İlla Wi-Fi kullanacağım derseniz de güncel bir adaptör alabilirsiniz, geçtiğimiz 10 yıla kıyasla kablosuz standartları epeyce gelişti. 5 GHz destekli bir adaptör almanızı öneririm ancak en başta tavsiyem USB kablosu ile doğrudan bağlantıdır.

Usb kabloda bağlantı yavaş 2 3 mb veriyor onu çözemedim yoksa kablolu her zaman daha iyi

Tam hiz almamı sağlayacak bir kablo var ise alabilirim

Son düzenleme:
USB kabloda bağlantı yavaş, 2-3 MB veriyor, onu çözemedim yoksa kablolu her zaman daha iyi.
O zaman 5 GHz desteğine sahip kablosuz adaptörü almanızı öneririm.
Tam hız almamı sağlayacak bir kablo var ise alabilirim.
Açıkçası ülkemizdeki mobil internet hızlarını taşımak için aşağı yukarı çoğu kablo yeterli aslında. USB 2.0 bile teorik olarak 480 Mbps bant genişliğine sahip. Elinizde telefonunuz ile uyumlu farklı bir kablo varsa onunla deneyin. Ek olarak aynı kabloyu farklı cihazlar ile de deneyin. Belki de cihazınızdan kaynaklı bir problem vardır.

Deneyeceğim kardeşim teşekkür ederim

Bugün dosya aktarmayı denedim kablo ile 350 MB çok yavaş bir şekilde aktarma yaptı sanırım sorun kablodan önerebileceğiniz sağlam 3.0 USB destekleyen kablo var mi USB ve typc e girişi olan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…