Yeni ve eski monitör nasıl beraber kullanılır?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
BenQ Zowie XL2411K aldım ama şimdiki monitörümü de çöpe (saklamak vs.) atmak istemiyorum. Bağayı eski bir monitör ama bunu nasıl çift ekran yaparım? Biri VGA diğerini tam bilmiyorum, galiba HDMI+DP. Elime gelmedi şu an. Ekran kartım 1050 Ti VGA dönüştürücü ile kullanıyorum. Ekran kartının fotoğrafını bıraktım. Herhalde monitörü DP ile kullanacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    210,2 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
BenQ Zowie XL2411K aldım ama şimdiki monitörümü de çöpe (saklamak vs.) atmak istemiyorum. Bağayı eski bir monitör ama bunu nasıl çift ekran yaparım? Biri VGA diğerini tam bilmiyorum, galiba HDMI+DP. Elime gelmedi şu an. Ekran kartım 1050 Ti VGA dönüştürücü ile kullanıyorum. Ekran kartının fotoğrafını bıraktım. Herhalde monitörü DP ile kullanacağım.
Monitörlerin girişlerini bilmeden bir şey demek zor. Eğer kartın çıkışlarını destekleyen tiplerse (hdmi diğeri dp ise) kablolarını alıp iki ekranı kullanabilirsin.

Monitörlerin girişlerini bilmeden bir şey demek zor. Eğer kartın çıkışlarını destekleyen tiplerse (HDMI diğeri DP ise) kablolarını alıp iki ekranı kullanabilirsin.

Şu anki monitörümü dönüştürücüyle kullanıyorum BenQ monitör ise HDMI 1.3 2.0 + DP kullanıyor. Fotoğraf koydum bakarsınız zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_24.png
    Screenshot_24.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 32
Yani hocam monitör aşırı eski olduğu için fazla fotoğraf bulamadım ama adı bu. VGA girişi var hocam önemli olan bu değil mi zaten.

Vestel vst 20281232 19"​

Yeni aldığın monitörü dp kablosu ile kullanacaksın. Ayalardan ekran yenileme hızını 144 yapmayı unutma. Hdmi ile kullanırsan 120hz veriyor kartın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı