Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 9 Eylül 2023 #1 Dün yeni SSD aldım ve laptopa takıp Windows'u ona kurdum. Eski, sağlığı düşük olan SSD ise halen takılı ama biçimlendirilmiş bir şekilde. Eğer sorunlara ve yavaşlamalara yol açmayacak ise bir nevi depo olarak kullanmayı düşünüyorum.
Dün yeni SSD aldım ve laptopa takıp Windows'u ona kurdum. Eski, sağlığı düşük olan SSD ise halen takılı ama biçimlendirilmiş bir şekilde. Eğer sorunlara ve yavaşlamalara yol açmayacak ise bir nevi depo olarak kullanmayı düşünüyorum.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 9 Eylül 2023 #2 Windows yeni SSD'deyse sistemde sıkıntı olmaz. Eski SSD'ye kurduğunuz oyunların yükleme süreleri uzayabilir.
Windows yeni SSD'deyse sistemde sıkıntı olmaz. Eski SSD'ye kurduğunuz oyunların yükleme süreleri uzayabilir.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 Sıkıntı olmaz.
Wyrox Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM:8GB DDR4 CORSAİR VENGANCE İŞLEMCİ İ3 9100F EKRAN KART: ASUS EXP. RX 570 4GB ANAKART: H310M PRO D-PLUS PSU: RAMPAGE 600W 80 PLUS BRONZE Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2023 #4 Windows'u hangi SSD'ye yüklediğinize bağlı. Yeni SSD'de sistem daha rahat çalışır. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 9 Eylül 2023 #5 Wyrox dedi: Windows'u hangi SSD'ye yüklediğinize bağlı, yeni SSD'de sistem daha rahat çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten konunun ilk cümlesinde belirtmiştim. Yanıtları için herkese teşekkürler.
Wyrox dedi: Windows'u hangi SSD'ye yüklediğinize bağlı, yeni SSD'de sistem daha rahat çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet, zaten konunun ilk cümlesinde belirtmiştim. Yanıtları için herkese teşekkürler.