Yeni ve fiyat performans mikrofon önerisi

yosinderu

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar ben yayın ve YouTube içeriği üretiyorum. HyperX'in vardı 2020'de almıştım 1 yıl kullandım sonra bozdum nasıl yaptım bilmiyorum. Mutluydum ama kullandığım süre zarfında.

Sonra Razer Seiren X aldım uygundu da nispeten fiyatı. Mikrofon gürültü engellemesi diye başlayacaktım konuya ama öyle bir şey yok. Benim sesimden daha çok sokaktaki arabanın sesine hakim mikrofon. SteelSeries Sonar'la bile düzgün bir performans alamadım desem yeridir.

HyperX'in fiyatı hepinizin malumu. Yeniden mikrofon almayı düşünüyorum fakat gördüğüm kadarıyla 4 yıl önceki modeller hala üretiliyor, alınıp satılıyor. Yeni ve F/P diyebileceğiniz mikrofonlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Olmadı son durak Türkiye içi doğru düzgün teknik servis sistemi dahi olmayan Kingston mecburen.

Şuan zaten steel series sonarla bir miktar bunu sağladım ama mikrofondan memnun değilim. Razer mikrofonları pişmanlık.
Ben şansıma odam dış seslerden uzak olduğundan Seiren mini ile güzel ses alabiliyorum. Kasa fanlarım gürültülü lakin onların sesini almıyor ayrıca. HyperX dışında bir seçenek var mı emin değilim. Elgato vardı bir de lakin uçuktur onların fiyatları.

Hocam bende de HyperX QuadCast vardı 1 yıl önce aldım ben daha büyük bir hype ile almıştım ama beklentilerimi karşılamadı DC ve CS de yaşadığım sorunlar da iyice soğuttu bende geçen hafta sattım. Bugün 899TL'ye Thronmax M20 streaming kit aldım YouTube'da Türkçe inceleme yok bu nedenle biraz karamsar kaldım almadan ama Rusça incelemelerde mikrofon fiyatına göre bayağı hoşuma gitti ve yanında pop filter masaüstü ayak aparatı mikrofon süngeri ve masaüstü küçük bir tripod bulunuyor. Ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta şok markette 999TL'ye satışa çıkacak yurt dışı fiyatı ise 69 dolar yani 899TL olması da cezbetti. Ayrıca çok havalı duruyor sade ve klas.

Kontrol edeceğim kanka. Yine varsa duymak isterim arkadaşlar. Bir de neden yeni modeller çıkarmıyor eski köklü firmalar 6. yıldır HyperX QuadCast var yeni versiyonu çıkarmıyorlar. Çok garip.
hocam dünya kadar fark var desem yeterli olur sanırım quadcastle.

Büyük ihtimalle yeni modeller için uğraşmak istemiyorlar ne de olsa böyle de satılıyor. HyperX ilk RGB ekledi sonra beyaz renk seçeneği geldi baktı fiyatlar artıyor bir de özelliklerini kısıp aynı mikrofonu getirdi. Razer da aynısını yapıyor renk değiştirip koyuyor piyasaya. Satışlarında sıkıntı yok zaten kafalar rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…