Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Geçen gün monitörüm sarı ekran olup kapanmıştı. Sonra yeni VGA aldım, açıldı. Artık o sarı şey cikmiyor ama artık çok bulanık her yeri. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Geçen gün monitörüm sarı ekran olup kapanmıştı. Sonra yeni VGA aldım, açıldı. Artık o sarı şey cikmiyor ama artık çok bulanık her yeri.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.508 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 19 Nisan 2021 #2 Kablo ile alakalıdır muhtemelen. Kaliteli kablo alırsanız sorun çözülür diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Zinar07 Picopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer Antalya Muratpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 Yiğitt35 dedi: Kablo ile alakalıdır muhtemelen. Kaliteli kablo alırsanız sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de o sorun oldu 60 liraya almıştım bulanık oldu değiştirdim 60 liralık başka bir tane aldım yine aynı sorun oldu. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: Kablo ile alakalıdır muhtemelen. Kaliteli kablo alırsanız sorun çözülür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de o sorun oldu 60 liraya almıştım bulanık oldu değiştirdim 60 liralık başka bir tane aldım yine aynı sorun oldu.