Yeni Windows 10 Build 14926 Önizleme Sürümü

Abi kafama şey takıldı senin sol tarafta simgeler var bende nedense yok ? Windows ile mi alakalı ?

Son düzenleme:
Haberim yoktu ben zamanında Microsoft'un sitesinden yüklediğim Windows ile kurulum yapar ve sadece güncelleştirmeleri yapardım. Bunlar ne güncelleştirmeleri ? Bana gelmedi böyle bir güncelleştirme. Hep kontrol de ederim.

Bu hata kodunu alıyorum ;

Şahsen format atmayı düşünüyorum fakat indirme hızım düştü. Yeni sürümü indirmem uzun sürecek. Ben biraz araştıracağım bu sorunu. Bulursam eğer yazarım. Güncelleşitiremez isem böyle kullanacağım ta ki internet hızım artana kadar.

Merhaba Recep bey, Bende 1607 14393.576 sürüm yüklü ve Release Preview seçeneği seçili (Release Preview, Hızlı, Yavaş) Bu seçeneklerin hangisini seçmeliyim. Sizin dediğiniz sürümü almak için. Aslında kafamdaki soru için yeni bir konu açmam gerekiyor, ama konuyla biraz bağlantılı olduğu için sorayım dedim. Genel olarak hangi seçenek daha iyi. Sizin gözlemlediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…