alpkrtl Kilopat Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 60 Yer İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #11 @Silinen üye Bende oluyor ama fareyi sağ üst veya sağ alt koşeye getirdiğimde eskisi gibi hassas değil onu farkettim. Son düzenleme: 13 Nisan 2014
@Silinen üye Bende oluyor ama fareyi sağ üst veya sağ alt koşeye getirdiğimde eskisi gibi hassas değil onu farkettim.
hacistar Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 309 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #12 İbrahim Yıldırım dedi: @hacistar Sen zaten güncellemeyi düzgün yapamadın. Genişletmek için tıkla... Nerden anladin? Normal yaptim ama.
İbrahim Yıldırım dedi: @hacistar Sen zaten güncellemeyi düzgün yapamadın. Genişletmek için tıkla... Nerden anladin? Normal yaptim ama.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 13 Nisan 2014 #13 hacistar dedi: Nerden anladin? Normal yaptim ama. Genişletmek için tıkla... Daha kendi açtığın mesaj başlıklarını hatırlamıyorsun.
hacistar dedi: Nerden anladin? Normal yaptim ama. Genişletmek için tıkla... Daha kendi açtığın mesaj başlıklarını hatırlamıyorsun.
hacistar Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 309 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #14 İbrahim Yıldırım dedi: Daha kendi açtığın mesaj başlıklarını hatırlamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yuh.. O sorun Amd 14.3 beta surucusunden kaynaklaniyormus. Silince normale dondu. Update'i sildim ama yine de surucuyu yukleyemiyorum.
İbrahim Yıldırım dedi: Daha kendi açtığın mesaj başlıklarını hatırlamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yuh.. O sorun Amd 14.3 beta surucusunden kaynaklaniyormus. Silince normale dondu. Update'i sildim ama yine de surucuyu yukleyemiyorum.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 13 Nisan 2014 #15 Charm çubuğu yavaş açılanlar şuraya baksın. Oradaki sayısal girdiyi düşürmeniz hızlılığa yön verecektir. Yan Yardımcı Bar Charms Çubuğunun Açılışını Hızlandırma - Windows8li - İpuçları ve Anlatımlar
Charm çubuğu yavaş açılanlar şuraya baksın. Oradaki sayısal girdiyi düşürmeniz hızlılığa yön verecektir. Yan Yardımcı Bar Charms Çubuğunun Açılışını Hızlandırma - Windows8li - İpuçları ve Anlatımlar