Yeni Windows Copilot

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Copilot simgesi ve arayüzü güncellendi. Sesli yazı yazma Arama kutusuna Windows vurgu rengi desteği Görev çubuğu simgesine mouse imlecini getirince çıkan çeşitli menüler gibi yenilikler geldi.

Simgesi eskisine göre kötü olmuş bence.

Windows vurgu rengi desteği Copilot Arama kutusuna kadar geldi ama bir türlü Dosya Gezginine gelmedi...

Bence Microsoft'un boş işleri. Gidip adamakıllı olan eski task manageri değiştirdiler ama hala adamakıllı driver sorunları ve stabilite sorunlarını çözmediler.

Bence yavaş ama genede bazen iş görüyor.

Ben de eğer doğru hatırlıyorsam mavili olan simgeyi daha çok sevmiştim. Ayrıca Widget simgesinde de canlı hava durumunu hiç sevmiyorum ve geldiği gün simgeyi kapattım. Muhtemelen Copilot simgesi de varsayılan olarak açık geliyorsa yeni logoyla birlikte onu da kapatırım.

Cortana da Türkçe dil desteği yoktu ama Copilot tüm dilleri kapsıyor. Türkçe komutları yerine getirebiliyor.
Türkçe desteklemesi iyiymiş ama yinede tutacağını sanmam. Örneğin, Android telefonunda alarmı google asistan'a sesli komut ile kurduran kaç kişi var ki.

Benim de en beğendiğim o çünkü diğerlerine kıyasla daha iyi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…