Avardenk Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 394 Çözümler 2 22 Eylül 2023 #11 Şu anda erişilebilir mi bu güncellemeye Insider ile falan?
The Shogun Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Kyoto/Japonya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 22 Eylül 2023 #12 yesnt dedi: Şu özetle kısmı çok iyi olmuş bilhassa vize/final haftası çok işime yarayacak gibi. Sabırsızlandım Genişletmek için tıkla... Hali hazırda chatGPT'den yapabilirsin aynı şeyi, Copilot'a gerek yok.
yesnt dedi: Şu özetle kısmı çok iyi olmuş bilhassa vize/final haftası çok işime yarayacak gibi. Sabırsızlandım Genişletmek için tıkla... Hali hazırda chatGPT'den yapabilirsin aynı şeyi, Copilot'a gerek yok.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.809 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 22 Eylül 2023 #13 En fazla ödev yaptırırım
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 23 Eylül 2023 #14 Microsoft Copilotu nereden indirebilirim
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.809 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 23 Eylül 2023 #15 ShenkaMan dedi: Microsoft Copilotu nereden indirebilirim Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile geliyor diye biliyorum. Ayrıca kendisi Bing'in aynısı galiba. Tarayıcıdan da Bing ile işinizi görebilirsiniz.
ShenkaMan dedi: Microsoft Copilotu nereden indirebilirim Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile geliyor diye biliyorum. Ayrıca kendisi Bing'in aynısı galiba. Tarayıcıdan da Bing ile işinizi görebilirsiniz.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #16 yesnt dedi: Şu özetle kısmı çok iyi olmuş bilhassa vize/final haftası çok işime yarayacak gibi. Sabırsızlandım Genişletmek için tıkla... Aynen benimde ShenkaMan dedi: Microsoft Copilot'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'de Bing var aynı işlevi görüyor bir nevi, Copilot Windows'a entegre edilmiş hali uygulama vs açabiliyor ve sistem ayarlarını değiştirebiliyor. Avardenk dedi: Şu anda erişilebilir mi bu güncellemeye Insider ile falan? Genişletmek için tıkla... Evet tüm Geliştirici kanallarında mevcut ama simgesi eski yani görselde ki haline güncellenmedi henüz.
yesnt dedi: Şu özetle kısmı çok iyi olmuş bilhassa vize/final haftası çok işime yarayacak gibi. Sabırsızlandım Genişletmek için tıkla... Aynen benimde ShenkaMan dedi: Microsoft Copilot'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'de Bing var aynı işlevi görüyor bir nevi, Copilot Windows'a entegre edilmiş hali uygulama vs açabiliyor ve sistem ayarlarını değiştirebiliyor. Avardenk dedi: Şu anda erişilebilir mi bu güncellemeye Insider ile falan? Genişletmek için tıkla... Evet tüm Geliştirici kanallarında mevcut ama simgesi eski yani görselde ki haline güncellenmedi henüz.