Yeni Windows Media Player iptal mi edildi?

Makaleler
2
Merhaba, Windows 11 RTM'nin çıkışına yakın yeni player sızdırılmıştı, ancak RTM ile bu yeni player'i göremediğimiz gibi bu konuya ilişkin bir güncelleme de olmadı. Sizce iptal mi edildi? Filmler&TV uygulamasını hiç beğenmiyorum, WMP 12 ise artık çok çağdışı. VLC'yi ise çok banal buluyorum. Şık tasarımlı, işlevsel bir player göremeyecek mi bu gözler?

Yeni player iptal mi edildi bilmem ama dediklerinize harfi harfine katılıyorum. WMP 12'nin ömrü yıllar önce bitti, Filmler&TV pek kullanışlı değil, VLC'yi 1-2 kere kullandım onda da çok soğudum. Keşke güzel olan bir player çıkarsalar.

Yeni player iptal mi edildi bilmem ama dediklerinize harfi harfine katılıyorum. WMP 12'nin ömrü yıllar önce bitti, Filmler&TV pek kullanışlı değil, VLC'yi 1-2 kere kullandım onda da çok soğudum. Keşke güzel olan bir player çıkarsalar.
İmzamı atarım. En basit şey neden yenilenmiyor anlamak mümkün değil. Microsoft Windows 11 ile yaptığı devrimlerden övgüyle bahsediyor ama WMP 12, 12 senedir değişmiyor.

İmzamı atarım. En basit şey neden yenilenmiyor anlamak mümkün değil. Microsoft Windows 11 ile yaptığı devrimlerden övgüyle bahsediyor ama WMP 12, 12 senedir değişmiyor.

Öncelikleri medya oynatıcı yapmak değil çünkü. Bunun için mesai harcamak istemiyor olabilirler. Zaten kimse bunu kullanmıyor diye düşünüyor da olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı