Belki burada denilen gibi Apple modeline gidebilir. Birkaç yılda bir gelen ve büyük değişiklikler getiren güncellemeler. Bu birkaç yıl içinde de güvenlik, yama updateleri gibi.
Belki burada denilen gibi Apple modeline gidebilir. Birkaç yılda bir gelen ve büyük değişiklikler getiren güncellemeler. Bu birkaç yıl içinde de güvenlik, yama updateleri gibi.
Eğer geçerse çoğu platforma entegre olan bir işletim sistemi görürüz ama bu Windows 11 sebebi olamaz. Büyük bir Windows Update ile gelebilecek kadar basit olur bence
Olabilir. Store'dan gelen uygulamalar APPX formatında, üçüncü parti yerlerden gelen uygulamalar da (VirtualBox gibi) MSIX formatına geçilebilir (APPX + MSI).
Benim düşüncem, isimlendirmelerde kod adları kullanılması. Aynı eski dönemin Microsoft'u, yeni dönemin Apple'ı gibi.
Windows RE
Windows Sun Walley
Yani Ubuntu gibi de denebilir.
Bence Microsoft, PC pazarında x86'yı öldürtmemek için elinden geleni yapacak. NT'nin RISC tabanlı mimarilere geçmesi çok zor çünkü, aşırı kompleks bir sistem. İçerisinde hala DOS zamanından kalan kodlar bulunuyor.
E NT dışında bir sistem yaparsa uygulama geçişi zor olacak, arakatman desek bazı uygulamalar ile uyumlu olmayacak vesaire... Kullanıcı kitlesini zaten uygulamalardan dolayı koruyor kendileri.
Olabilir. Store'dan gelen uygulamalar APPX formatında, üçüncü parti yerlerden gelen uygulamalar da (VirtualBox gibi) MSIX formatına geçilebilir (APPX + MSI).
Belki. WNTAP (Windows New Technology Application Platform) gibi bir format çıkar ve APPX ile MSIX'i konteynerler içinde çalıştırır. Bu güvenliği arttırır da hem.
Benim düşüncem, isimlendirmelerde kod adları kullanılması. Aynı eski dönemin Microsoft'u, yeni dönemin Apple'ı gibi.
Windows RE
Windows Sun Walley
Yani Ubuntu gibi de denebilir.
E NT dışında bir sistem yaparsa uygulama geçişi zor olacak, arakatman desek bazı uygulamalar ile uyumlu olmayacak vesaire... Kullanıcı kitlesini zaten uygulamalardan dolayı koruyor kendileri.